CATEGORIES
31.10.2019

HAPPY HALLOWEEN

Lifestyle

Happy Halloween everybody! Suomessa virallista Pyhäinpäivää taidetaan viettää vasta lauantaina, mutta kansainvälisesti Halloween on aina lokakuun viimeisenä päivänä, joten sen kunniaksi pieni päivitys miltä Halloween näyttää täällä tänä vuonna.

Olen tähän aikaan vuodesta yleensä säntäillyt pitkin kaupunkia etsien milloin mitäkin korsettia, piilareita, peruukkia, tekolävistyksiä, paljetteja ja askartelutarvikkeita, mutta tänä vuonna kaikki naamiaisjuhlat jäävät valitettavasti välistä. Sen sijaan käytiin Miljan kanssa hakemassa vähän Halloween fiilistä meidän lähellä olevalta kurpitsapellolta! Täällä meidän lähialueella on paljon maatiloja ja tähän aikaan vuodesta kurpitsaviljelmät kyllä kukoistavat kaikkialla.
Meidän kaveriporukalla Suomessa on aina ollut perinteisesti isot naamiaisjuhlat Halloweenina, jotka järjestetään myös tänäkin vuonna. Aikaisempien juhlien kuvia voit katsoa mm. täältä ja täältä, jos kaipaat vielä asuinspiraatiota viikonlopun mahdollisia naamiaisjuhlia varten!

Olemme tulossa Suomeen ensi viikon puolella viikoksi, josta johtuen lauantain juhlat tippuivat juuri hankalaan kohtaan. Olen aina rakastanut kyseisiä juhlia ja niihin pukeutumista, mutta tällä kertaa olen ehkä jopa vähän helpottunut ettei tarvitse vaivata päätä (ja kukkaroa) mahtipontisella naamiaisasulla. Joka vuosi siihen on mennyt aina nimittäin yllättävän paljon rahaa, vaikka kuinka yrittänyt itse askarrella. Loppujen lopuksi kavereiden ilmeet ja naurut ovat kyllä aina maksaneet sitten takaisin <3

Täällä tyydytään nyt kuitenkin ihastelemaan muiden asuja pelkästään kuvien välityksellä ja oma viikonloppu menee todennäköisemmin vaan villasukkien ja kynttilöiden siivittämänä kotosalla! Kokeilin myös eilen tehdä ensimmäistä kertaa kurpitsakeittoa ystäväni Krissun reseptillä ja siitä tuli niin hyvää, että ajattelin jakaa sen myös tänne blogin puolelle huomenna. Täydellinen Halloween-tunnelman nostattaja, jos sinulla on samat suunnitelmat kuin minulla tänä vuonna. 

Photos Milja Maunuvaara

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*