CATEGORIES
19.8.2019

KOKOVALKOINEN TYYLI JA SEN HUOLENPITO – NIVEA BLACK & WHITE

Lifestyle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ NIVEA
Kesä alkaa pikkuhiljaa vetelemään viimeisiä, mutta yritän kyllä mahdollisimman pitkään hyödyntää vielä kesäkarderoopini aarteita. Yksi klassinen kesätyyli onkin kokovalkoinen tyyli, joka näyttää kyllä aina yhtä raikkaalta päällä! Asun kulmakivenä toimii valkoinen pellavakauluspaita, joka on ehdottomasti ollut yksi tämän kesän käytetyimpiä vaatekappaleitani.

Koska lempivaatteet saavat luonnollisesti enemmän käyttökertoja, kuin muut vaatekappaleet, on tärkeää huoltaa ja myös suojata niitä kunnolla. Mikäs sen parempaa, kuin pidentää lempivaatteen käyttöikää? NIVEA Black & White -tuoteperheen deodorantit tekevät juuri sen. Ne suojaavat vaatetta ja siten pidentävät sen käyttöikää. Suojaa eka ja stailaa sitten tyylisi.
Nivea Black & White deodorantti antaa tehokkaan suojan iholle hikoilua vastaan jopa 48 tunniksi, mutta samalla kohtelee itse vaatetta hellävaroen. Tuotteet ovat suunniteltu suojamaan sekä valkoisia että mustia vaatteita deodorantin jättämiltä raidoilta sekä tahroilta. Tarkoituksena on, että musta säilyy mustana ja valkoinen valkoisena pitempään. Ei siis kellertäviä laikkuja valkoisissa vaatteissa tai niitä valkoisia viiruja mustissa vaatteissa. Kuinkakohan monesti olen mm. märällä pyyhkeellä pyyhkinyt deodorantin jälkiä pois mustasta paidastani? Lukuisia.

Mustissa vaatteissa mennään varmaan taas koko talvi, mutta nyt kesällä kokovalkoinen tyyli on kyllä ihana valinta. Siitä tulee helposti kuitenkin myös liian ”white party” henkinen ja siksi yhdistän siihen yleensä aina vähän beigeä esimerkiksi asusteisiin. Olkilaukku ja espradillot tuovat juuri tarvittavan tasapainon ainakin tähän asuun. Pitkälahkeiset farkut antavat asulle myös vähän enemmän käyttöaikaa ja neuleen kanssa tässä tyylissä pärjää toivottavasti vielä syyskuussakin! Ainakin aurinkoisena päivänä.

NIVEA Black & White -tuoteperheeseen kuuluu roll, stick ja spray deodorantit (Fresh & Original), joista tämä roll on ollut ainakin oma lempparini! Spray on myös todella helppokäyttöinen, mutta kuljetan deodoranttia aina salilla mukanani, josta johtuen roll ja stick ovat koonsa puolesta ehkä helpompi pitää mukana. 

Oletko jo itse testannut NIVEA B&W tuotteita? Ja jos olet niin mitä olet tykännyt?

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Aino

    Pitäisi kyllä laittaa tämä dödö testiin, tahrat tuottaa niin usein päänvaivaa ?

    Mistä tämä ihana (pellava?) paita? :)

    • Kira Kosonen

      Kotimaisen Nanson käsialaa! :)