CATEGORIES
30.7.2019

KESÄKATSAUS: ARCACHON

Lifestyle

Kesäkatsaus jatkukoon! Ennen Vuokattia oli nimittäin meidän perheen perinteinen kesäreissu Arcachoniin meidän ranskalaisten serkkujen luo. Tällä kertaa matkaan lähti mukaan minä, poikaystäväni, isäni, pikkusiskoni sekä isosiskoni kolmen lapsensa kanssa. Oli samalla myös hauska testata vähän poikaystäväni sietokykyä meidän perheen keskellä melkein viikon ajan :D On meinaan aikamoinen melu ja melske aina tuolla talolla, kun yhdistää pienet lapset, ranskalaisten kiivaan puhetahdin ja meidän siskosten väliset (rakastavat) nahinat hehe. Älkää antako siis seesteisten kuvien hämätä liikaa.

Tämä viikko (tai 5 päivää) sujui kuitenkin enemmän kuin hyvin ja päästiin nauttimaan taas ihanien dyynien maisemista, veneretkestä lahden toiselle puolelle sekä tietty talolla kuumista rantapäivistä ja koreista pöydistä. Täällä tulee kyllä vedettyä ittensä aina ihan ähkyyn! Patongille, viinille, juustoille ja ruoalle ei näy vaan loppua. Kuuluu kyllä joka vuosi asiaan.
Arcanchonin päivärytmiin kuuluu aina nukkuminen pitkään (kunnes lapset, koira tai croisanttihimo herättää), jonka jälkeen yritän aina vähän kävellä rannalla tai liikkua pihalla, koska loppupäivänä treenaamisesta ei tule koskaan enää mitään. Ja toki lomalla voisi skipata myös kokonaan kaiken urheilun, mutta kaikella tuolla ruokamäärällä on se itselleni vaan välttämätöntä. Ihan vaan senkin takia, että housut menisi joskus kiinni. Treenimuotoihin kuuluu myös kävely hiekkadyyneillä, tennis sekä esim. pienet pyöräretket! Ihan parasta.

Pienen hikoilun jälkeen päivä koostuu aina vaan rantaleikeistä, uimisesta, lounaasta ja päikkäreistä. Iltapäivisin saatetaan lähteä vielä kaupungille jätskille tai drinksuille ennen illallista, mutta that's it. Suurin osa ajasta menee aina talolla ilman mitään sen kummempaa ohjelmaa ja se on se mikä tekee loman. Ainakin minulle. 

Hitto tää on vaan niin rakas paikka mulle! Tänä vuonna tuli itseasiassa 25 vuotta täyteen siitä, kuin tätini ja setäni hankkivat tämän talon. Siitä lähtien ollaan käyty täällä perheen kanssa melkein jokaikinen kesä. Ihan koko vuoden kohokohtia ja olen niin iloinen, että saatiin tänä vuonna mahdutettua se kalenteriin yhdessä, vaikka aika haipakkaa onkin ollut aikataulujen suhteen. Koko ajan jossain, mutta kai sekin kuuluu yleensä kesään. <3 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*