CATEGORIES
24.6.2019

NO PHOTOS JUHANNUS 2019

Lifestyle

Ai että, miten ihana juhannusviikonloppu takana! Pidin koko viikonlopun puhelimeni sekä kamerani vierasmökin uumenissa, joten kauhean paljon ei kuvamateriaalia tästä jussista nyt valitettavasti ole, mutta hyvä niin. Tuli oltua 100% läsnä. Otin kameran ainoastaan hetkeksi esille, kun kuvattiin mamman kanssa minulle muutamat Blanc yhteistyökuvat *blogipostaus ei ole osa kaupallista yhteistyötä ja poikaystävä kalasteli siinä taustalla ihanan leppoisan näköisenä.

Todella perinteisissä juhannustunnelmissa viikonloppu kuitenkin meni mökillä (saunomista, grillaamista, pelejä yms.), joten akut on nyt kyllä ihan täynnä! Viikonlopun kohokohta oli ehdottomasti huikea Mankeli-peli koko porukalla ja sen aiheuttamat naurukohtaukset. Kuka hitto keksii sanoja, kuten järvipippeli? Mankeli on tosiaan vähän niinkuin Alias, mutta omilla sanoilla ja mm. pantomiimikierroksella. Oli muuten aika hauska myös esittää tota järvipippeliä.

Nyt alkuviikko toimistolla perushommien parissa ja sitten loppuviikosta olisi taas yksi mökkikeikka luvassa sekä yhdet häät lauantaina. Tänä kesänä tanssitaan kahdet häät, mutta ensi kesälle niitä on jo VIIDET luvassa! Saa nähdä ehtiikö tulemaan vielä lisää. Siihen vielä kaikki polttarit päälle, niin johan on. Eipä tarvitse ainakaan keksiä mitään lisäohjelmaa ensi kesälle :D Kellään muulla samanlaista hääbuumia odotettavissa?

Tein myös valtavan kaappien tyhjennyksen tuossa muutama kuukausi sitten ja nyt tuntuu siltä, ettei ole oikein mitään soveliasta mekkoa hääjuhliin, kun laitoin kaikki vanhat kiertoon. En haluaisi ostaa mitään uutta, niin ajattelin joko tuunata yhden vanhan täyspitkän mekon lyhyemmäksi tai vaihtoehtoisesti käydä etsimässä jotain vaihtoehtoja kirppareilta. Jos hyvistä juhlamekoista on vinkkejä, niin otetaan kyllä vastaan! Niitä pitää meinaan alkaa haalimaan tässä jo varmasti vuotta pitkin hehe. 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katja

  Tänä kesänä on kahdet häät – joista toiset on omat tasan viikon päästä :D toiset ovat sitten heinäkuun lopussa, kun entinen työkaveri menee naimisiin :)

  Täydellinen läsnäolo ja rentoutuminen on kyllä niin tärkeää <3 monesti sitä huomaa, että tästä ja tästä olisi kiva ottaa kuva (erityisesti siksi, että sen jakaisi esim. instassa), mutta kun saan itseni kiinni tästä ajatuksesta, jää se puhelin omaan rauhaansa ja jatkan puuhastelua. Ei kaikkien tarvitse tietää, mitä tein tänään, tärkeintä on itse tietää. Ja häistäkin moni on pyytänyt, että laittaisin kuvia faceen, mutta se ei tunnu minulta. Eräänkin matkan jälkeen työkaveri ihmetteli, olinko ollut jossain, kun en ollut jakanut missään mitään kuvia. Toisaalta huvitti, toisaalta se sai minut jotenkin surulliseksi.

 • ida ihana

  Ihana kuulla, että sait oltua aidosti läsnä. Kyllä se aito läsnäolo läheisten kanssa on se kaikista upein juttu, jota me kaikki tarvitsemme <3 Nyt oli kiva katsella näitä juhannuskuvia, kiitos postauksesta ja mukavia keäspäiviä tällekin viikolle!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa