CATEGORIES
26.6.2019

HOT & COLD – TEEMUIJA APPROVED

Lifestyle

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ NORDQVIST
Tiedän, että kahvi on suurimmalle osalle todella tärkeä osa jokapäiväistä arkea, mutta itse olen kyllä täysin teemuija. Vähensin kahvin juontia tarkoituksellisesti joskus 3-4 vuotta sitten ja yhtäkkiä se jäi lähes kokonaan pois. Ihan luonnostaan. Se ei jotenkin enää vaan sopinut minulle ja nykyään kahvia tuleekin juotua itseasiassa todella harvoin.

Tee sen sijaan kuuluu omaan arkeeni täysin ja itseasiassa aika moneen eri päiväni tilanteeseen! Syön aina aamupalaksi puuroa ja keitän aamuteen siihen viereen, sitten nautin vielä yhden tai kaksi kuppia teetä toimistolla päivän mittaan ja yleensä keitän vielä kofeiinittomat iltateet kotosalla, kun rauhoitun päivän menoista. Rakastan teehetkiäni ihan yhtä lailla, kun joku varmaan rakastaa kahvihetkiä ja siksi niistä onkin varmasti tullut niin vakiintunut osa kaikkia päiviäni.
Yksi asia mitä olen kuitenkin huomannut on se, että kesällä ei tee niin paljon mieli kuumaa pitkin päivää ja teen keittäminen onkin jäänyt mm. toimistolla vähän vähemmälle. Nyt sain kuitenkin testiini Nordqvistin uudet Hot & Cold -pyramiditeepussit, jotka toimivat kuumana juomana SEKÄ sellaisenaan jääteenä! Voit siis heittää pussin suoraan myös kylmään veteen tai vaikka juomapulloon ja saada nopeasti ihanan maukasta kylmää teetä. Ilman kaikkea sitä turhaa sokeria ja makeutusaineita mitä yleensä pullotetuissa jääteissä on. TÄYDELLISTÄ. Olen usein heittänyt pussin suoraan vaan juomapulloon ja lähtenyt aamulla salille tai tehnyt raikasta jääteetä juomapulloon hedelmien kera ja mennyt ulos puistoon tai rannalle loikoilemaan. Loistava vinkki siis esimerkiksi piknik-juomaksi.
Hot & Cold -pyramiditeesarjaan kuuluu neljä ihanaa ja ekstoottista makua:

Green colada - aidoilla kookoslastuilla ja anananskuutioilla maustettu vihreä tee

Matcha Mojito - sekoitus vihreää teetä ja matchaa yhdistettynä aitoon viherminttuun sekä limenpaloihin

Smoky chili - savuinen Lapsang Souchong - musta tee, jossa tulinen sekoitus chiliä, lakritsijuurta sekä sitruunaa

Hot Rosé - yrittitee, joka koostuu hibiskuksesta, omenasta, inkivääristä sekä ruusun terälehdistä

Näistä Hot Rosé on ehdottomasti yksi lemppareistani varsinkin iltapävä- sekä iltateeksi! Tämä toimii super hyvin kylmänä juomana esim. marjojen kanssa jääteenä, mutta rakastan sitä myös ihan sellaisenaan kuumana juomana. Matcha Mojito sen sijaan on ollut usein aamujeni raikas herättäjä ja valintani kaikkiin kesäpäivien rientoihin.
Kaikista Hot & Cold mauista saa loihdittua myös helposti ihania sekä raikkaita mocktaileja kesään. Kokeile vaikka lisätä kylmänä haudutetun Hot Rosén sekaan vähän sitruunamehua, tuorepuristettua verigreippimehua sekä tonic-vettä. Matcha Mojitosta saa myös helposti todella kivan alkoholittoman mojiton lisäämällä siihen vähän limemehua, mintun lehtiä sekä soodaa! Tätä voisi tehdä vaikka kannullisen johonkin kesäpöytään.

Olen joskus aikoinaan työskennellyt baarimikkona ja ajattelin ottaa homman haltuun vanhalla sheikkerilläni ja luoda myös tuosta vähän savuisesta Smoky Chilista moctailin lisäämällä siihen sitruunamehua sekä timjamia, mutta tämä kokeilu ei kyllä mennyt ihan maaliin :D Baarimikkotaitoni ovat selkeästi ruostuneemmat, mitä ajattelin! Löysin sitä varten kuitenkin ohjeen, johon tuli sitruunamehua, appelsiinimehua sekä kefir-juomaa, jota ajattelin kokeilla seuraavaksi. Practice makes perfect.

Erityistä kiitosta tuotteet saavat minulta myös siitä, että tuotteissa käytetty tee on Rainforest Alliance -sertifioitua sekä tuotteissa on biohajoavat teepussit, FSC-sertifioidut kartonkipakkaukset, sekä kattavat kierrätysohjeet. 

Hot & Cold -tuotteisiin voit tutustua lisää tästä. 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hanna

  Heippa!
  Olen löytänyt blogisi pariin hiljattain ja olen siis uusi seuraaja. Blogisi ja sometilisi vaikuttavat juuri sopivalta, piristävältä ja inspiroivalta tämänhetkiseen elämäntilanteeseen ja jäin innolla seurailemaan ja odottelemaan postauksia. Tykkään tyylistäsi!?

  Kysyisin, oletko juuri nyt kesälomalla/-tauolla, vai onko tapanasi tavallisesti päivittää blogia yhtä harvakseltaan kuin viime aikoina?

  • Kira Kosonen

   Moikka Hanna! Oon ollut kesätauolla ja elokuussa takaisin normaaliin rytmiin eli postauksia n. 3-4 per viikko yleensä :) <3 Toivottavasti jäät seurailemaan!