CATEGORIES
4.4.2019

MITÄ MULLE KUULUU?

Lifestyle

Julia kirjoitti vähän aika sitten hyvän ”tilannekatsaus” postauksen ihan kaikesta mitä elämässä tapahtuu nyt yleisesti ja ajattelin tarttua haasteeseen ja kertoa teille itsekin vähän kunnon kuulumisia! Helposti postaukset pyörivät nimittäin vinkkien, matkajuttujen, reseptien ja muotihommien parissa, mutta mitä elämässä nyt oikeasti on siis meneillään? Tässä vähän vastauksia.

Mitä oikeasti kuuluu?

No jos ollaan täysin rehellisiä, niin en muista aikaa koska olisin ollut yhtä onnellinen kuin juuri tällä hetkellä. Vietän yli puolet ajastani tällä hetkellä Sveitsissä ja vaikka pientä ravaamista on Helsinki-Lausanne välillä, niin silti voin ihan äärimmäisen hyvin. Helsingissä tuppaa olemaan aika paljon kaikenlaista ekstraa perinteisen työ-sali-koti kolmion ulkopuolella, mutta Lausannessa olen elänyt vaan jotenkin todella rauhallista ja ihanaa arkea. Huomaan, että minulle sopii jotenkin paljon paremmin sellainen vähän rauhallisempi rytmi, vaikka olenkin yleensä ollut aikamoinen sosiaaliperhonen ja aina vähän menossa.
Parisuhde / perhe /ystävät?

Syy Lausannessa oloon on tosiaan parisuhde ja hänen tämänhetkiset työt täällä. Hän on kuitenkin suomalainen, joten pysyvää muuttoa Sveitsiin ei ole näillä näkymin odotettavissa. Täällä yhdessä vietetty aika on kuitenkin ollut ikimuistoista ja jotain sellaista, mitä en ole aiemmin elämässäni kokenut. Olen myös täysin rakastunut Sveitsiin, sen vuoriin ja koko energiaan täällä. Todella kiitollinen kaikesta, mitä on nyt tapahtunut ympärillä.

Ainoa miinus ulkomailla olemisessa on tottakai se, että en pysty viettämään niin tiivisti aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Meillä on kuitenkin onneksi perheessä niin läheiset välit, että koko ajan pysyy kyllä ihan kartalla kaikesta, kun perhe whatsapp laulaa harvasen päivä. Sama juttu kavereiden kanssa ja ei tässä mitään pahempaa ikävää ole vielä onneksi ehtinyt potea. Varsinkin kun olen tullut aina melkein kuukauden välein takaisin Suomessa käymään! Asia on varmasti eri jos kuukausia alkaisi kertymään enemmänkin.

Mitä tapahtuu työrintamalla?

Töiden puolesta menee nyt myös todella hyvin ja minulla on ollut jo tähän vuoteen muutama isompi mainoskampanja (esim. H&M ja DNA/Nokia), joista olen ollut todella innoissani. On ihan älytön etu, että pystyn tekemään töitä myös ulkomailta käsin ja Sveitsissä olo ei ole vaikuttanut työhöni oikeastaan vielä mitenkään. Välillä kyllä kaipaa meidän huikean Content Corner -työporukan seuraa ja sparrailua, kun teen nyt ihan yksin aina töitä joko kotosalla tai jossain kahvilassa. En aio kuitenkaan valittaa, koska työni mahdollistaa oloni täällä ja se on jotain todella upeeta.

Ainoa ongelma on välillä kuvien tuottaminen, mutta olen onneksi saanut siihenkin apua täältä päästä! Olen myös miettinyt, että minkälaista sisältöä pystyisin tuottamaan ihan itsekseni teille, kuten esim. tutoriaalivideoita, reseptejä ja sellaista. Kuka tietää ehkä palaan jossain vaiheessa myös sellaiseen alkuperäiseen old school blogimeininkiin, jossa asukuvat otettiin itselaukaisimella seinää vasten haha. Mitä mieltä tästä?
Matkat?

Koska aika jakaantuu jo nyt kahteen eri maahan, niin mitään isompia muita matkoja ei ole nyt suunnitteilla. Olen myös kieltäytynyt muutamasta työreissusta, koska haluan minimoida kaiken turhan ravaamisen. Jos tulee jotain todella mielenkiintoista eteen, niin sitten ehdottomasti! Yritetään kyllä ehkä jossain vaiheessa lähteä kahdestaan kesällä jonnekin lomalle, mutta mitään ei ole mietitty vielä sen tarkemmin.

Harrastukset / hyvinvointi?

Sveitsissä minulla on aina hyvä treenirytmi ja täällä tuleekin liikuttua melkein joka arkipäivä. Lähdetään yleensä aina aamulla samaan aikaan töihin ja salille, jonka jälkeen jään tekemään myös itse töitä kaupunkiin. Viikon treenit koostuvat yleensä 2-3 salitreenistä, yhdestä joogatunnista ja yhdestä palauttavasta aerobinen + venyttely sessiosta. Täällä on salin yhteydessä myös todella kiva spa-alue, josta löytyy kaikenlaisia saunoja, poreammeet, uima-allas, kylmäallas sekä suolahuone. Tämä mahdollisuus on lisännyt kyllä isosti omaa hyvinvointia ja rentoutumista. Joskus kun väsyttää eikä salitreeni maistu, niin teenkin vaan pienen aerobisen jumpan ja menen span puolelle rentoutumaan ja huoltamaan lihaksia. Täällä ajan viettäminen on tullut ainakin jo pieneksi vapaa päivien perinteeksi.

Suomessa treenirytmistä on sitten vähän vaikeampi pitää kiinni, koska kasaan sinne aina niin paljon työjuttuja ja muita menoja. Tuntuukin, että Suomessa ollessani päivät venyvät helposti yli 12 tuntisiksi kaikkien tapaamisten, kuvaamisten ja läheisten näkemisien kanssa. Siinä on sitten treenit jääneet vähän jalkoihin, mutta ei niin vakavaa!

Inspiroi eniten/vähiten?

Tällä hetkellä inspiroi eniten kaikki Healthy food -tilit Instagramissa! Selailen paljon erilaisia reseptivideoita varsinkin vegeruokia ajatellen ja kokeilen niitä sitten kotosalla. Sveitsissä on ihan saakelin kallista ja varsinkin ulkona syöminen tuntuu ihan turhan kalliilta ellei kyseessä ole todella hyvä ravintola, joten kotona tulee tehtyä kyllä todella paljon ruokaa. Tämän vuoksi tuntuu, että intressi ruokaan ja resepteihin on nyt korkealla ja tulen varmasti myös kuvailemaan blogiin enemmän ruokajuttuja.

Vähiten inspiroi tällä hetkellä asukuvien kuvaaminen. Tämä johtuu varmasti siitä, että minulla on Sveitsissä kuitenkin aika rajallinen määrä tavaroita ja vain pieni murto-osa vaatekaapistani mukana. Tuntuu vähän hölmöltä kuvata koko ajan kuvia samoilla kokonaisuuksilla, kun tarkoituksena on kuitenkin saada teille uusia ideoita pukeutumisen suhteen! Itse vedän tällä hetkellä nimittäin ihan samoissa kamoissa koko ajan. Eniten mennään perinteisellä huppari + legginsit + maiharit tyylillä, joka taittuu hyvin salilta kaupunkiin. Toki mahdollisia iltamenoja varten minulla on myös siistimpiä asukokonaisuuksia mukana, mutta kuten aiemmin sanoinkin niin eniten vietetään aikaa kuitenkin kotosalla.

Tällä hetkellä syön/katson/luen?

Tällä hetkellä on aika paha Reality -vaihe päällä :D Illalla tuleekin katsottua yleensä mm. Temptation Island Suomi - sekä U.S.A jaksoja, Selviytyjiä ja esim. Selling Sunset -sarjaa Netflixistä. Yleensä koukutun helposti myös Nordic Noir -henkisiin sarjoihin kuten Siltaan yms., mutta nyt ne kaikki ovat jääneet vähän vähemmälle. Onneksi reilu viikon päästä alkaa taas oma ultimate lemppari… GAME OF THRONES!!! En malta odottaa. 

En ole kauheasti lukenut mitään, vaan kuunnellut enemmänkin äänikirjoja sekä podcasteja. Äänikirjoista minulla on tällä hetkellä pyörimässä paljon puhuttu Idiootit ympärilläni. Podcasteista lemppari on tällä hetkellä ehdottomasti Lindan ja Alexan Nonsense.

Ruoka-aihetta vähän käsiteltiinkin jo tuossa aikaisemmin, mutta tämän hetken it-juttuja keittiössä ovat olleet ehdottomasti mm. crispy chicken avokado burgerit sekä uunibataatit fajitas twistillä. Myös uunifetapastaa ja Julian meksikolaista kanakeittoa on tullut tehtyä useamman kerran viime viikkojen aikana. Jostain syystä salaatit eivät ole vaan maistuneet ja keho huutaa koko ajan lämmintä ruokaa, vaikka ulkona onkin jo ihan kevät/kesä vibat. Outoa. 

Mitä odotan?

Vaikka ollaan nyt vielä Sveitsissä, niin ei mene varmaan kauhean kauan ja päästään yhdessä Suomeen koko loppukevääksi ja kesäksi! Vaikka Sveitsissä onkin ollut todella ihanaa, niin odotan kyllä innolla myös Suomi-arkea yhdessä ja ajan viettämistä molempien perheiden sekä ystävien kanssa. Veikkaan, että tuleva kesä tulee omaan aika upea. 

7 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Ria

  Itse kaipaan blogeihin enemmän rosoisuutta! Vaikka on upeaa miten blogimaailma on kehittynyt ja laajentunut, niin joskus on tylsää miten “täydellistä” kaikki on, kuin suoraan lehden sivuilta. Rakastan toki lehtiä ja kauniita kuvia sekä arvostan kuvien suunnitteluun ja toteuttamiseen käytettyä aikaa. Kuitenkin blogeja lukiessani kaipaan enemmän ns. todellisuutta :)

 • Sara

  Olin niin onnellinen puolestasi, kun luin tämän kirjoituksen. Lukijan kannalta blogi pysyy kiinnostavana, jos vähän jaetaan sitä, mitä oikeasti kuuluu ja mitä elämässä on tapahtunut. Toisaalta kaikki bloggaajat haluavat varmasti pitää kiinni yksitysyydestään ja voisin kuvitella, että tasapainottelu ei ole helppoa. Vai olenko ihan hakoteillä?

  Kiitos siis, kun päädyit vähän raottamaan yksityisyyden verhoa ja kertomaan siitä, mitä elämääsi kaikkineen kuuluu. Oikein ihanaa kevään jatkoa! ❤️

 • Pob

  Jeee ihana postaus! <3 tällasta on ooteltu

 • elly.k

  hei ihana postaus, tällaisia lisää, kiva oikeesti kuulla miten menee :)

  mietin sellasta kun oon lukenut sun california highway 1 postauksia ; itse toteuttamassa samanlaisen pian ; että oliko teillä ihan vaan suomalainen ajokortti mukana, riittääkö sillä vai tarvitseeko jonkun käännöksen tms?

 • Lara

  Todella kiva postaus, iso peukku! Itse ainakin tykkään lukea juuri tällaisia juttuja, joissa pääsee kurkistamaan toisen elämään ja ajatusmaailmaan. Luo jollain tapaa läheisemmän ja samaistuttavamman fiiliksen, vaikkei sinua oikeasti tunnekaan ;) Pidän myös paljon kosmetiikka-, muoti- ja reseptipostauksistasi ja matkajutut kiinnostaa aina. Old school-meiningille myös peukkua, kaiken ei aina tarvitse olla niin viimeisen päälle mietittyä ja siloteltua!

 • Laura

  Hei miten olisi Sveitsissä ollessasi, aina välillä joissian blogeissa nähdyt streetstyle kuvat? Olis kiva nähdä inspiroivia pukeutujia sieltä, kerran oma pukeutumisesti on hieman haasteellisempaa tällä hetkellä.

 • Henna

  Onpa ihana kuulla kunnon kuulumisia! Missä olette tavanneet ekan kerran tämän kyseisen miehen kanssa? Ihanaa kevättä teille!,