CATEGORIES
19.8.2013

Photoshop School

Lifestyle

Olen vasta untuvikko blogin pitäjä ja kaikki tähän maailmaan liittyen on todella uutta. Vaikka olenkin seurannut siskoni työskentelyä monet vuodet niin en osannut arvatakkaan, miten paljon aikaa ja panostusta blogin pitäminen oikeastaan vaatii. Varsinkin jos sen haluaa tehdä hyvin ja minähän haluan.
 
Monet eivät varmasti ole ajatelleetkaan millaiset hölmöt paineet minulla oli blogin aloittamisesta. Tiesin, että saan varmasti monet silmäparit tänne heti alkuun siskoni myötä ja se loi toki suorituspaineita. Olen ottanut siskoni kuvia jo pitkään ja vuosien varrella korvan taakse on onneksi ehkä jäänyt perussäännöt siitä, mihin keskittyä kuvaa ottaessa.
 
Mutta mites se kuvien käsittely ja itse postausten teko? Huh millaista taistelua se olikaan aluksi! Kärsivällisesti siskoni on katsellut kiukunpuuskiani kun se teksti ei vaan mennyt suoraan.. ;)
Halusin osata edes perusasiat kunnolla ennenkuin tämän blogin aloitin ja kyllä tässä ollaan koko kesä harjoiteltu nimenomaan kuvien käsittelyä ja blogin ulkoasun rakentamista. Pari kertaa on meinannut tämä Mac lentää seinää päin, mutta nyt sujuu jo hieman paremmin! Paljon.. paljon on vielä harjoittelemista ja oppimista, mutta sehän tästä tekeekin kiinnostavaa. Mitä itsevarmempi olo tulee tässä tehdessä niin sitä enemmän varmasti näette sitä omaa kädenjälkeäni.

Kiitos jo tässä vaiheessa syrre kaikesta ajastasi ja panostuksestasi. I love you.

Tällä viikolla blogissa on aika riipaista hieman pintaa syvemmälle kun toteutan nuo Questions & Answers postaukset teemoittain. Aiheina mm. hyvinvointi, kauneus, urheilu ja muoti!

 

 

 

 

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*