CATEGORIES
20.8.2013

Just Me

Lifestyle

Aivan kuten eilen lupailinkin, on tällä viikolla aika raapaista hieman pintaa syvemmälle...
 
Olen saanut kysymyksiä koskien harrastuksiani, työtäni, ruokavaliotani ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Ideana päätin toteuttaa 5 eri teemaista Questions & Answers postausta, jotta vastaaminen kysymyksiin selkeentyisi.
 
Teemoina ovat: Just Me / Minä & Hyvinvointi / Minä & Urheilu / Minä & Muoti / Minä & Musiikki
 
Ajattelin pohjustaa aina aihetta omilla aatteillani, jonka jälkeen kommenttiboksi on avoinna kysymyksille. Toivon kuitenkin, että kysymykset perheestäni, suhteestani ja ystävistäni jäävät tämän blogin ulkopuolelle.
Aluksi ajattelin, ettei ketään kiinnosta, mitä syön aamupalaksi, mitä katson telkkarista ja mitkä kuluneet lenkkarit vedän päälle lenkille. Tajusin kuitenkin, että juuri nämä pienet asiat kertovat enemmän ihmisestä kuin haluaisi uskoakkaan.
 
Lähdetään liikkeelle perusasioista. Olen 26-vuotias valmistunut restonomi, kuka on pyörinyt Helsingin ravintolamaailmassa jo melkein kymmenen vuotta. Aloitin lukion jälkeen työt yökerhoissa lasien kerääjänä, jonka jälkeen etenin vielä baarimikosta yökerhoemännäksi. Yökerhotyöt kävivät kuitenkin ajan mittaan voimille ja kaipasin normaalia päivärytmiä, jonka myötä hain kouluun. Koulun ohella tein vuorotyötä, projektitöitä ja keikkatöitä. Kaikkea, mitä eteen sattu! Aloin koulun jälkeen keskittyä enemmän ja enemmän tapahtumien myyntiin sekä tuotantoon ja sillä polulla olen edelleen.

Sitten kysymyksiä, mitä kommenttiboksiin on tullut koskien aihetta minä. Kysymyksiä, mitkä paljastavat ehkä jotain sinulle, mitä itse en ole ajatellutkaan.

Mikä on sun lempijuoma? - Vesi (Jos drinkki niin vodka-sooda murskatulla limellä)

Lempikirja, mitä luet ylipäätään? - Luen rehellisesti vähän kirjoja, mutta pohdiskelukirjat iskee sekä mietelauseet

Lempileffa? Millaisia leffoja katsot mieluiten? - The Notebook ja The Shawshank Redemption. Nämä elokuvat jääneet takaraivoon. Eniten tykkään katsoa komedioita, mutta niistä harvemmin jää tunnejälki.

Lempisarja? - Tällä hetkellä Modern Family, How I Met Your Mother ja Breaking Bad. Muuten aina Frendit sekä Sinkkuelämää.

Lempituoksu? - Giorgio Armani Acqua di Gioia ja kaikki Victoria's Secretin vartalotuoksut

Lempivuodenaika? - Kun kesä muuttuu syksyksi

Lempiväri? -Valkoinen

Lempikauppasi Suomessa? - Zara, BikBok, Cubus, Monki, Gina Tricot ja Stockmann

Lempinettikauppa? - www.asos.com, www.allsaints.com, www.minusey.com

Missä kaikkialla olet matkustellut? - U.S.A, Väli-Amerikka, Aasia, Indonesia ja Euroopassa ympäriinsä

Mihin haluaisit matkustaa? - Etelä-Afrikka, Etelä-Amerikka, Australia ja Uusi-Seelanti

Millaiset olisivat unelmahääsi? Entä häämekko? - Tästä joskus lisää jos ajankohtainen ;)

Kun olit pieni mikä oli unelma-ammattisi? -En usko, että minulla oli koskaan unelma-ammattia. Haaveilin aina eri asioista kun töistä.

Millä kameralla kuvaat? - Nikon D3100

 

 

 

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*