CATEGORIES
21.8.2013

Me & Style

Lifestyle

Pohjustin jo hieman Ain't Laurent Without Yves -postauksessa ajatuksiani muodista. Tässä postauksessa voisin puhua enemminkin tyyleistä. Tyyleistä, jotka jatkuvasti inspiroivat minua. Sillä vaikka olisi kuinka muodin aallonharjalla, on ihmisen henkilökohtainen tyylitaju se, mikä tekee muodista kiinnostavan. Se, miten kukakin poimii elementtejä trendeistä ja sovittaa niitä omaan tyylinsä. Tämä kiinnostaa minua ehkä eniten. Siksi muotiblogien lisäksi rakastan seurata myös muutamia tyyli-ikoneitani.
 
Malli Erin Wassonia olen ihaillut jo monia vuosia. Hänen rento rock-henkinen tyylinsä karvatakkeineen ja nahkahousuineen saavat minussa aina aikaan sydämentykytyksiä. Totaalinen girl crush kyseiseen kaunottareen. 
 
Mallimaailman pahamaineinen Cara Delevingne. Olisi tämä neiti mennyt koheltamaan mitä tahansa, on hänen katutyylinsä se, mikä minuun vetoaa kerta toisensa jälkeen. Pipot, nahkatakit ja löysät ruutupaidat vyötäröllä.. kaikki tämä on myös niin itseäni. Punaisella matolla malli näyttää aina kyntensä ja lumoaa kauneudellaan. Voi olla, että neidissä minua viehättää myös kapinallinen pikkusiskon rooli, joka Caralla on siskonsa Poppy Delevingnen takia ;)
 
Kate Bosworth on minulle suhteellisen uusi tyylituttavuus. Hänen tyylissään arvostan minimaalisuutta. Ei koskaan liikaa koruja, hiukset ja meikki ovat luonnollisesti ja asut ovat aina jotenkin harmonisia. Hänen kokonaisilmeensä on aina vaan niin raikas!
 
Rihannan tyyli on kukoistanut omissa silmissäni ihan tässä muutaman vuoden aikana. Rakastan naisen tyyliä, joka nykyään koostuu lähestulkoona aina Balmainin, Givenchyn tai Chanelin kokonaisuuksista. Naista on erittäin helppo seurata Instagramissa @badgalriri nimellä. Pidän siitä, että vaikka Rihanna pukeutuu yleisesti aika koviin kokonaisuuksiin, osaa hän myös leikitellä tyttömäisyydellään ja repäisee välillä täysin henmpellä kokonaisuudella.
 
Audrina Patridge taas muistuttaa minua aina siitä, että less is more. Silloin kuin hiukset ja meikki ovat laitettu, on ehkä parempi heittää vaan farkut ja valkoinen paita päälle. Nainen aina hurmaa tällä upealla rennon viimeistelyllä tyylillään.
 
Tällä viikolla pidän Questions & Answers teemaa päällä, jotta ihmiset pääsevät mahdollisimman hyvin kiinni omaan juttuuni. Eli kaikkea tyyliin, muotiin ja trendeihin liittyvää saa nyt ehdottomasti udella!
 
Postauksen kuvat Google-haun tuloksia.
 
 
 
 
 
 

 

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*