CATEGORIES
23.8.2013

Ravintolapäivä

Lifestyle

Blogissa on näkynyt jo paljon asukuvia ja muutamia kosmetiikkapostauksia, mutta entäs ne tosielämän hetket? Tässä kuvia aika perinteisestä sunnuntaista.. ystävien kanssa kaupungilla ruokaa metsästäessä :D Viime sunnuntaina metsästys jäi kuitenkin vähäiseksi, koska oli Helsingin Ravintolapäivä! Ravintolapäivä on ruokakarnevaali, jolloin kuka tahansa voi perustaa ravintolan päiväksi. Nerokas idea.

Kojuja oli laitettu enimmäkseen pystyyn Iso-Roballe, Koffin puistoon, Ruttopuistoon ja Espalle. Olen joskus kuullut, että Ravintolapäivänä ihmiset pitävät ravintoloita myös kotonaan ja kutsuvat ihmisiä sisään kadulta syömään! Jostain syystä meidän porukka ei kuitenkaan tälläisiä kutsuja saanut.

Uuuuu blinejä! Uuuuu hamppareita! Uuuuuu lettuja! Näitä lauseita sinkoili ympäriinsä milloin kenenkin suusta.

Tässä kuvassa rakkaat ystäväni tukkajumala ja meikkijumalatar. Ei laisinkaan huono sattuma, että näin hyvät ystävät ovat alansa huippuja, mitä tulee hiustenlaittoon ja meikkiin. Heidän vinkkejään ja luomuksia saatte varmasti nähdä pian lisää täällä blogin puolella!

Muutaman tunnin kävelyn ja syömisen jälkeen porukkamme lösähti loppu iltapäiväksi MBar-terassin sohville. Ei laisinkaan huono sunnuntai, jos kysytään multa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*