CATEGORIES
24.8.2013

Skiffer With The XX

Lifestyle

 
Tällä viikolla on tapahtunut niin paljon kaikkea ja jotenkin tuntuukin siltä, että vielä pitää mennä, kun on sitä kesää jäljellä. Myös tästä syystä en valitettavasti ole ehtinyt kuvata Minä & Urheilu ja Minä & Hyvinvointi postauksien kuvia. Olen töiden lisäksi vain istunut ystävien kanssa iltaa ja nautiskellut elämästä vielä vähän toisella tavalla. Kohta se syysarki kuitenkin iskee. Ensi viikolla pitäisi itseasiassa nähdä henkilökohtainen salipiiskurini, niin saisi taas otteen siitäkin hommasta.
Viime tiistaina oli ystäväni syntymäpäivät ja lähdimme tyttöporukan voimin illallistamaan. Halusimme syödä jossain ulkona ja päätimme ponkaista Skifferin terassille. Skiffer sijaitsee aivan Eiranrannan edessä vain minuutin lauttamatkan päässä laiturilta. Skifferista saa liuskoja (pizzoja) ja viiniä. Sehän toimi meille oikein mainiosti.
Illan hämärtyessä myös pilvet väistyvät aurongon tieltä ja saimme nauttia aivan mielettömästä auringonlaskusta. Kirsikkana kakun päällä, Skifferin terassin kajareista alkoi soimaan The XX:in Intro -biisi levyltä XX. Tällä biisillä on minulle oma erikoinen tarinansa, mutta ehkä siitä lisää joku toinen päivä..
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*