CATEGORIES
26.8.2013

Sushijengi

Lifestyle

Yrititkö eilen mennä syömään Fredan Sushibar+Wineen, mutta se olikin kiinni?! Tässä teille syy. Oli Sushibar Restaurantsin virkistyspäivä!
 
Vaikka tulee tehtyä paljon hommia nykyään muualla, niin on tämä lafka minulle aina toinen koti. Työskentelin lähes koko kouluajan kyseisen yrityksen ravintoloissa ja päätoimistolla milloin missäkin tehtävissä. Edelleen olen yrityksen riveissä ja tuskin lähden koskaan ihan kokonaan pois.
 
Kuinka moni voi sanoa, että on ilo mennä töihin työkavereiden takia? Olen vasta kuluneena vuonna ymmärtänyt, miten paljon työympäristö voi vaikuttaakkaan ihmisen hyvinvointiin.
 
Eilen tätä ahkeraa porukkaa hemmoteltiin oikein kunnolla. Matka kulki veneellä Itä-Helsingin saaristossa sijaitsevaan upeaan Villa Villingenäsiin Villinkiin. Aivan mahtava paikka! Suosittelen lämpimästi, jos suunnitteilla on esimerkiksi erityiset juhlat.
 
Onneksi lähdin mukaan nautiskelemaan loistavasta ilmasta, ihanista ystävistä, hyvästä ruoasta ja viinistä. Ai että. Toivottavasti nämä kuvat välittävät edes hivenen eilisen päivän tunnelmasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*