CATEGORIES
28.8.2013

Räpätessä Roiskuu

Lifestyle

Nyt on tullut paljon näitä (kesä)lifestyle postauksia peräkkäin, mutta kyllä sitä on tullut mentyäkkin paljon. Elokuun viimeisistä viikoista otettiin kyllä kaikki irti! Tuloksena nyt tottakai maailmanlopun flunssa.
 
Viime lauantaina sainkin työt pulkkaan ajoissa ja päätin ottaa extempore lähdön sinne Tampereen Blockfesteille. Kaikki ystävät olivat jo pelimestoilla, niin ei auttanut muu kuin heittää kamat kassiin, hypätä autoon ja pyrähtää paikalle. Ajoin auton suoraan festivaalialueen lähelle, kävelin alueelle sisään ja minua odotti isokourallinen mahtavia ihmisiä loistavalla kesäfiiliksellä varustettuna. Oli kyllä niin paljon ystäviä Helsingistä paikalla, että ihan päätä huimasi. Loistavia keikkoja nähtiin lähes kaikilta suomiräpin ykkösnimiltä. Oli kyllä aivan super hauskaa.
 
Heti kun tästä flunssasta selviän, niin on aika ottaa arjesta kunnon ote. Saliohjelma päivitykseen, ruokavalio kuntoon ja unta. Paljon unta.
Oma kamera jäi kaikessa extempore hässäkässä isompaan laukkuuni autoon. Alueella ollessani ajattelin, että täällä kolme muutakin bloggaajaa, niin ehkä niitä kuvia tulee muutenkin otettua ;) Tämän postauksen kuvat ovat iki-ihanan Julia Toivolan kamerasta peräisin!

 

 

 

 

 

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*