CATEGORIES
28.1.2019

KEMI KOLLAASI

Lifestyle

Lumenen järjestämä sponsoroitu PR-matka
Viime viikon lopussa pyrähdettiin Kemiin Lumenen vieraina ja hitto miten hauska ja erikoinen vuorokausi meillä olikaan siellä! Vuorokauden sisään mahtui kokonainen illallinen lumilinnan sisällä (-5c), yöpyminen upeissa lasikuutio villoissa, seikkailu Sampo jäänmurtajalla, jääkävelyä merellä JA henkilökohtainen lemppari... jääkellunta märkäpuvut päällä! :D Tämä oli ehkä absurdein kokemus kyllä vähään aikaan. Vesitiiviiden pukujen alla pystyi pitämään ihan normaalisti vaatteet päällä, joten kovin kylmäkään tässä ei tullut! Ehkä vähän sormia ja varpaita alkoi kipristelemään hetken jälkeen, mutta ei sitäkään huomannut kaiken sen naurumäärän keskeltä. Oli meinaan vähän levoton meininki kaikilla nuo puvut päällä!

Reissun ideana oli testata uusia Lumenen Arctic Hydra Care tuotteita oikein kunnon "ääriolosuhteissa" ja Kemin -25 pakkasasteet ja kaikki mahdolliset jäähommat mahdollisti tämän kyllä oikein hyvin. Tuotteet on suunniteltu tehokosteuttamaan ja suojaamaan ihoa radikaalisissa lämpötilavaihteluissa, joka juuri ainakin itselläni on iso ongelma talvisin, koska iho on niin herkkä. Pakkanen, tuuli ja sisälämpötilat aiheuttavat nimittäin helposti aikamoisia punoituskohtauksia. Tuotteiden testailu jatkuu siis varmasti myös Helsingissä ja Sveitsissä!

Lumenen Arctic-sarjan kasvona toimii myös tänä keväänä pitkäaikainen ystäväni ja upea luontokuvaaja Eeva, joka näkyy tuossa yhdessä kuvassa kanssani (punainen takki). Niin super ylpeä tästä tytöstä! Aivan täydellinen valinta koko kamppikseen. Käykääpä katsomassa @eevamakinen tili, jos et ole vielä kuullut hänestä. Aivan mielettömiä kuvia varsinkin Lapista, jossa Eeva yleensä viettää kaikki talvensa.

Tänä talvena olen kyllä itsekin saanut nauttia oikein toden teolla lumesta ja pakkasista, vaikka en Lapissa ole tätä Kemi reissua lukuunottamatta viettänyt yhtään aikaa. Pelkästään Helsingissäkin talvi kyllä jyrää nyt ja kovaa. Sveitsissä odottaa kuulemma ihan sama homma, joten poikkeuksellisen pitkä talvi on täällä näköjään luvassa eli nautitaan siitä nyt sitten täyden rinnoin. Maistuupa kesä sitten ainakin paremmalta hehe. 

Kiitos vielä reissusta Lumene ja kaikki mimmit! Oli huikeeta <3

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Erppa

  Mitä ihmettä tää jatkuva kirjoitusvirheiden viljely on nyt? Joka ikisessä viimeisessä blogipostauksen otsikossa on yhdyssanavirhe. Lukeminen jää kyllä heti siihen.

  • Kira Kosonen

   Ymmärrän, että kirjotusvirheet ärsyttävät jos on itselle selkeä asia. Asian voi kyllä ilmaista hieman nätimminkin. Olisit voinut esimerkiksi kommentoida tyylillä “Hei ajattelin ystävällisesti huomauttaa, että sinulla on viime aikoina ollut aika paljon yhdyssanavirheitä varsinkin otsikoissa, joka pistää pahasti omaan silmään.” Ei viljellä turhaa negaa eihän? <3

 • Nette

  Hahaa, huiput nuo märkäpuvut! :D varmasti ainutlaatuinen kokemus. Ja huippu idea Lumenelta viedä teidät Kemiin! Mahtavaa, että tällaisia pienempiä paikkoja ja kaupunkeja nostetaan esille.

  • Kira Kosonen

   Samaa mieltä! Tämä oli ensimmäinen kertani Kemissä ja oli kyllä todella sympaattinen kaupunki <3 Oli ihana vierailla!