CATEGORIES
17.9.2013

Krog Madame

Lifestyle

Kävimme viime viikolla Krog Madamessa lounaalla ystäväni Netan synttäreiden kunniaksi. Krog Madame on Välimerellinen ravintola, joka sijaitsee Lapinlahdenkadulla Kampissa. Ravintola tarjoilee a la carte menun lisäksi aivan mielettömän lounaan. Vain 9,70 euroa maksava lounas sisältää todella kattavan tapas-salaattibuffetin ja valinnaisen pääruoan pöytiintarjoiltuna sekä kahvin tai teen.
 
Paikan omistavat mahtavat Tuukka ja Jamppa. Näin asiakaskeskeisiä omistajia saa kyllä hakea. Jätkillä on huumorintaju kohdallaan ja ammattitaitoa Helsingin kovaan ravintola-alan kilpailuun.
 
Jos asut Helsingissä etkä ole vielä käynyt testaamassa kyseistä ravintolaa niin suosittelen sitä lämpimästi. Lounasruokailijoille kuitenkin vinkki, kannattaa tulla heti klo 11, koska paikka täyttyy välittömästi.
Ruokailun jälkeen voi nauttia lounaaseen kuuluvan kahvin tai teen ravintolan etupihalla. Upean syyskuun ansiosta pystyimme istahtamaan Marinan kanssa terassille vielä ilman rotseja. Netta joutui kiiruhtamaan tapaamiseen enkä ehtinyt synttärisankarista räpsiä kuvia ollenkaan! Juhlia juhlittiin vielä hieman perinteisemmän kaavan mukaisesti lauantaina. ;)

 

 

 

 

 

 

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*