CATEGORIES
23.1.2019

BESTISMINILOMA HELSINGISSÄ

Lifestyle

*Kaupallinen yhteistyö Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki
Staycationit eli oman kotikaupungin minilomat ovat olleet kovassa nousussa ja nyt ymmärrän kyllä miksi. Eilen paineltiin nimittäin yhdessä kahden parhaan ystäväni, Netan ja Karoliinan, kanssa Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunaan töiden jälkeen, jossa vietettiin kokonainen vuorokausi yhdessä kolmistaan! Ihan parasta.

Näiden kahden tyypin kanssa ollaan tunnettu jo pikkutytöistä saakka ja meidän Pyhän Kolmion whatsapp-ryhmä laulaa kyllä lähes päivittäin, mutta yhdessä vietetty aika jää välillä turhan vähäiselle. Varsinkin kun itsekin olen ollut nyt niin paljon poissa Suomesta. Päätettiinkin korjata tämä asia nyt kunnolla ja ai että miten hyvää teki! Parhaiden kavereiden kanssa vietetty laatuaika on kuin lataisi sydämen aina täyteen. Hitto miten tärkeitä nää mimmit onkaan mulle. <3
Meillä oli aivan super ihana ja älyttömän tilava huone Vaakunan uudistetuista tiloista, josta avautui aivan upeat näkymät Helsingin ylle. Tuntui itseasiassa jotenkin ihan hassulta nähdä keskusta tästä kuvakulmasta! Varsinkin Mannerheimintie näytti jotenkin niin kauniilta kaikkine koristevaloineen. Olen myös tottunut siihen, että kahden makuuhuoneen hotellivaraus on aina sellainen perus kaksi huonetta + väliovi ratkaisu, mutta tässä kulmahuone vaihtoehdossa oli ihan super hyvät yhteiset tilat ja kaksi erillistä makuuhuonetta kätevän kolmion muodossa. Kokonaisuus oli niin tilava, että siellä voisi hyvin järjestää jonkun vähän isommankin porukan illanistujaiset, joista sitten osa voisi jäädä vielä yöpymään. Tila toimisi ihan loistavasti esimeriksi vaikka synttäreiden viettoon, jos oma koti ei ole vaihtoehto sellaisten järjestämiselle. Vaakunan yhdeksännessä kerroksessa on vielä parvekkeellisia huoneita, jotka olisivat kesää ajatellen aika mahtava vaihtoehto.

Huoneen ihastelun jälkeen siirryimme muutaman kerroksen vielä ylöspäin Ravintola Loisteeseen illallistamaan. Tämä oli itseasiassa ensimmäinen kertani Loisteessa vaikka ihan old school paikkahan se taitaa Helsingissä olla. Perinteisen menun lisäksi täällä oli tarjolla erikoislistan muodossa ravintolassa itsetehtyjä blinejä, joita oli kyllä ihan pakko testata. Meni kyllä aika kuumille kiville! Ravintolasta oli myös ihan super kauniit näkymät ulos ja makea 1950-luvun design. Kunnon funkkisklassikko vaikka tilat ovatkin juuri uusittu. Tuo ihan oman tunnelmansa koko paikkaan.

Illallisen jälkeen saatiin vielä ekstempore idea lähtea elokuviin katsomaan Bohemian Rhapsody elokuvaa. Jos ette ole vielä käyneet katsomassa tätä niin suosittelen kyllä ISOSTI! En ole koskaan ollut erityinen Queen fani, mutta leffan aikana oli kyllä niin monet kylmät väreet iholla, ettei mitään järkeä. Älyttömän audio kokemuksen vuoksi suosittelen, että tämän katsoo juuri itseasiassa elokuvateattereissa. Leffasta jäi myös jotenkin ihan todella inspiroitunut ja hyvä fiilis. Vaakuna sijaitsee aivan keskustan ytimessa Rautatientoria vastapäätä, joten tästä oli kyllä ihan super kiva käppäillä juuri esimerkiksi viereiseen leffateatteriin hetken mielijohteesta. 

Päästyämme takaisin hotellille pidimme pienet kauneus(vai rumuus :D)sessiot tyttöjen illan hengessä. Miten sitä nauraakin aina yhtä paljon sille, miten kammottava näky itsestä tulee noiden kangasnaamioiden myötä! Tämän jälkeen kaikki olivat kyllä ihan valmista kauraa menemään unten maille ja aika nopeasti kaikki sujahtikin ihaniin hotellilakanoihin nukkumaan. Siihen päälle hyvin nukutut yöunet ja pitkä hotelliaamiainen niin aika tyytyväisinä lähdettiin kyllä kaikki aamulla töihin. 

Kiitos Original Sokos Hotel Vaakuna ja tytöt tästä ihanasta vuorokaudesta! Made my heart happy. 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Niina

    Ihailen tapaasi tehdä yhteistyöpostauksia, toteutat ne jotenkin niin luontevasti että tämän postauksen lopussa minun piti oikein käydä jutun alussa tarkistamassa, oliko tämä edes yhteistyö. Ihanan aitoa ilman päälle liimattua mainostamista, olet varmasti todella haluttu yhteistyökumppani!! :)

    • Kira Kosonen

      Wau kiitos Niina! Ihana kannustava kommentti <3 <3 <3 Teit iltani :))