CATEGORIES
20.1.2019

LOVE BEAUTY & PLANET

Lifestyle

*Kaupallinen yhteistyö Love Beauty & Planetin kanssa
En tehnyt tänä vuonna mitään erikoisia uuden vuoden lupauksia, mutta yhden tavoitteen kyllä asetin itselleni. Se tavoite oli tulla tänä vuonna tietoisemmaksi ja vastuullisemmaksi kuluttajaksi sekä yrittää nostaa omissa kanavissani vähän enemmän myös sellaisia yrityksiä esille, ketkä tukevat näitä periaatteita.

Tiedostan hyvin, että matkustan todella paljon ja että sen myötä oma hiilijalanjälkeni ei kyllä todellakaan ole sieltä parhaimmasta päästä, enkä näytä tässä asiassa hyvää esimerkkiä. Ympäristöasiat kuitenkin mietityttävät minuakin koko ajan entistä enemmän ja toivon löytäväni tänä vuonna enemmän keinoja vaikuttaa sen suhteen myös positiivisemmin. Oli se sitten kyse isoista tai pienistä teoista. Tämän vuoksi onkin ilo tehdä tämän vuoden ensimmäinen kaupallinen yhteistyö sellaisen brändin kanssa kuin Love Beauty & Planet.
Love Beauty & Planet on viime kesänä Suomeen rantautunut ympäristöystävällinen kauneudenhoitobrändi, jonka taianomaiset ja huumaavan tuoksuiset tuotteet hiuksille, kasvoille ja vartalolle koukuttavat jo siinä vaiheessa kun tuoksuttelet niitä ensimmäistä kertaa kaupan hyllyiltä. Kaikki tuotteiden ihanat tuoksut ovat myös sertifioituja ja kestävästi tuotettua alkuperää. Brändin isoin ylpeydenaihe on kuitenkin kaikkien tuotesarjojen pullot, jotka ovat valmistettu 100% kierrätetyistä materiaaleista! Pullojen korkit eivät vielä täytä brändin omien periaatteiden kriteerejä, mutta nyt nekin saadaan vaihtoon tämän vuoden aikana. Ihan huikeeta! Koko ajan askel askeleelta parempaa kohti, johon pyrin nyt myös itsekin omassa toiminnassani.

Love Beauty & Planetin valikoima koostuu neljästä eri tuoteperheestä, jotka jakautuvat pääainesosien mukaan. Oma lempparituotesarja on sheavoi + santelipuu, joka jättää aina hiukset silkkisen pehmeiksi ja vartalotuotteet ihon vastustamattoman tuoksuiseksi! Toinen lempituotesarja on kosteuttava sinisten purkkien sarja, josta kookosöljyä sekä mimosankukkaa sisältävä kasvojen puhdistusgeeli on myös aivan ihana. Kaikki tuotteet ovat myös vegaanisia ja tuotesarjojen ainesosien keräämisessä noudatetaan eettisiä periaatteita. LBP valvoo myös tarkasti tuotantoketjun eri vaiheita ja maksaa ympäristöveroa niistä päästöistä, joita tuotteiden tuotannosta syntyy. Lisää LBP:n tuotteista sekä periaatteista voit lukea tästä.

Viime perjantaina saimmekin yhdessä Julian kanssa kutsua muutamia blogikolleegoita tutustumaan näihin kaikkiin ihaniin tuotteisiin Bay Helsingin tiloihin! Tapahtuman yhteydessä vedettiin yhdessä myös laitepilatestunti (reformer pilatesta), johon olen täysin koukuttunut viime vuoden aikana. Oli kiva esitellä myös tämä laji uutena suurimmalle osalle porukkaa kaikkien näiden tuotteiden ohella. Jos et ole kokeillut vielä laitepilatesta, niin suosittelen kyllä suurella sydämellä. Sen avulla saa todella hyvän tuntuman kaikkiin syviin lihaksiin ja ihanaa huoltoa sekä treeniä keholle. 

Love Beauty & Planetin pop up on nyt myös pystyssä Bay Helsingin tiloissa 17.2. asti ja kaikki tuotteet pop up myymälästä -20% hintaan. Tuotteita on myös saatavilla mm. Sokokselta, Prismoista sekä Citymarketeista. Tuotteet ovat myös todella kohtuuhintaisia ja mm. shampoo/hoitoaine pullon (400ml) suositushinta on 9,90€. Käykääpä tuoksuttelemassa ja testaamassa jos tulee vastaan. 

Kiitos vielä mimmit, Bay Helsinki sekä Love Beauty & Planet ihanasta tapahtumasta! Lisää näitä <3 

Photos of me Julia Toivola

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura P

  Hei Kira,
  ihanan kuuloisia tuotteita – mahtavaa, että vegaanisia tuotteita tulee enemmän ja enemmän.
  Yksi asia tosin pisti silmään, puhut Love Beauty & Planetista yrityksenä, mutta eikös yritys tässä ole konglomeraatti Unilever? Kun mainitset “Yritys valvoo myös tarkasti tuotantoketjun eri vaiheita ja maksaa ympäristöveroa niistä päästöistä, joita tuotteiden tuotannosta syntyy.” niin tarkoitatko, että koko Unilever vai vain yksi tuotantolinja siitä (eli Love B&P brändi)?

  • Kira Kosonen

   Moikka! Kyllä Unilever ja nimenomaan puhun tässä Love beauty & planet brändistä! Teen tuon tarkennuksen tekstiin :)