CATEGORIES
24.9.2013

Kuka Muu Muka?

Lifestyle

Lauantaina kävi oikein super bonari, kun Julia pyysi minua lähtemään extemporee Cheekin loppuunmyydylle keikalla Helsingin Jäähalliin. Tapahtumaa oli haipattu ja hehkutettu paljon ja ei muuten turhaan! Ei tämän tasoista keikkaa vaan ole nähty aikaisemmin Suomessa kotimaiselta artistilta. On aivan käsittämätöntä, että jätkä myi jäähallin konsertin loppuun 20 minuutissa.. kaksi kertaa!
 
Olen ollut Suomi-hiphopin kannattaja jo teinistä saakka ja oli kyllä upeata olla läsnä iltana, jolloin koko homma vietiin seuraavalle levelille. Pitkä matka on tultu pienistä 50 hengen klubikeikoista, jolloin räppikeikkoja vedettiin bissepalkalla. Ei muuta kuin iso hatunnosto Jarelle ja koko Cheek -tiimille upeasta meriitistä. Inspiroiva esimerkki siitä, että mitä vaan voi tapahtua, kun uskoo itseensä ja paiskii joka päivä töitä unelmiensa eteen.
Lavalla Jaren kanssa nähtiin mm. Jari Sillanpää, Kaija Koo, Jonne Aaron, Taikapeili, Jonna, Diandra, Elastinen, Jukka Poika ja Redrama. Aikamoista artistitykitystä siis koko illan ajan! Yksi vieraileva artisti iski erityisesti omaan sydämeen, Yasmine Yamajako. Nainen on parhaiten tunnettu lauluosuudestaan Jaren Syypää Sun Hymyyn -biisissä. Livenä nainen oli kerrassaan upea! Olen satavarma, että tästä lahjakkaasta daamista kuullaan vielä paljon paljon lisää. Itse oikein pysähdyin, kun hän astui lavalle.
 
Olitko sinä paikanpäällä lauantaina tai sunnuntaina? Jos olit, niin mikä oli mielestäsi keikan huippukohta?
 

 

 

 

 

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*