CATEGORIES
2.1.2019

KIITOS VIIME VUOSI

Lifestyle

Ennen kuin aloitetaan vuoden 2019 jutut, niin pakko ottaa vielä hetki ja kiittää kulunutta vuotta. Viime vuosi oli monella tapaa minulle äärimmäisen merkityksellinen, kokemuksellinen, tunteikas, tapahtumarikas, kasvattava sekä onnekas. Vuosi alkoi isojen elämänpohdiskelujen keskeltä ja vaikka tänä vuonna tuli myös matkustettua vaikka minne, niin suurin matka minkä viime vuoden aikana tein oli kyllä matka itseeni.

Panostin viime vuonna ennenkaikkea omaan hyvinvointiini, oman mielen tutkimiseen ja itseni kanssa olemiseen. Tämä kaikki istutti sellaisia siemeniä, joiden kukintaa aloin näkemään jo vuoden puolessa välissä ja nopeasti alkoi tuntumaan siltä, että myös minua ympyröivä maailma alkoi muuttumaan itseni myötä. Se on jännä miten nopeasti energiat toimivat näissä asioissa ja kohtaamalla itse omia mörköjäni vapautin varmasti paljon kaikkea turhaa, jota olin kantanut mukanani. Tämä alkoi näkymään sitten kyllä ihan kaikessa.

Pidin viime vuonna myös aikasempaa enemmän asioita ihan vaan itselläni, joka vaikuttanut ehkä jollain tapaa negatiivisesti blogini sisältöön, mutta tehnyt elämäni sisällölle taas toisaalta niin hyvää. Olen tehnyt asioita, joita en ole välttämättä jakanut aina someen ja se on auttanut minua hurjan paljon esimerkiksi juuri läsnäolon harjoittamisessa sekä hetkessä elämisessä. Elin viime vuoden kyllä täysin ja puhtaasti itselleni. 

Tällä hetkellä onkin aika sellainen jalat maassa sekä pää pilvissä olo ja tunnen, että olen tehnyt jotain todella oikein. Toivottavasti saan tämän energian ja fiiliksen siirrettyä nyt myös postauksiini ja tulevan vuoden juttuihin myös täällä blogin puolella! En kyllä malta odottaa, mitä tämä vuosi tuokaan vielä tullessaan. Äärimmäisen kutkuttava olo kyllä kaikin puolin ja se on parasta se. On se kyllä hassua mitä kaikkea voi yhdenkin vuoden aikana vaan tapahtua. Paljon on kasvettu ja toivottavasti kasvetaan myös jatkossa. Äärimmäisen tyytyväinen olen kyllä omiin viime vuoden askeliin ja koko vuoteen 2018. Se oli tärkeä vuosi, josta olen kyllä äärimmäisen kiitollinen. Erityiskiitos kaikille heille, jotka jakavat sen muistot kanssani sekä teille ketkä kulkevat tässä matkassa mukana myös siellä. <3 

Nyt sitten ei muuta kuin tervetuloa 2019!! I gotta feeling you'll be a special one too. 

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*