CATEGORIES
15.12.2018

HEI HEI MITÄ KUULUU

Lifestyle

Hei kaikille viikon hiljaisuuden jäljiltä! Instagramissa ollaan eletty ihan normaalia some-tahtia, mutta blogipostaukset ovat jääneet vähän tässä jalkoihin. Mitään sen ihmeempää ei ole sattunut, päin vastoin kaikki elämässä todella hyvin. Vähän on ollut vaan materiaalipulaa, joka on vaikuttanut julkaisutahtiin, mutta eiköhän se saada nyt kuntoon kun pääsin takaisin Suomeen ja normaaliin työtahtiin.

Tällä viikolla tuli myös vietettyä 32v. synttäreitä täällä Helsingissä ja oli kyllä ihana nähdä kaikkia rakkaita saman päivän aikana! Varsinkin, kun on ollut taas hetken aikaa pois täältä kotimaisemista. Mitään sen ihmeempää ei tehty, kunhan nähtiin kavereiden kanssa lounaalla, käytiin perheen kanssa illallisella ja sitten myöhemmin vielä kavereiden kanssa vähän rentoa hengailua. Jotenkin tuntuu, että kaikilla on nyt aika paljon kiireitä ennen joulupyhiä, joten olin todella iloinen siitä, että näki niinkin paljon kaikkia läheisiä.
Ehkä yksi asia, joka on myös vaikuttanut blogiin viime kuukausina on isot pohdinnat siitä, mitä haluan tältä kaikelta seuraavaksi. Minulla on ollut jo pidemmän aikaa iso tarve kehittää itseäni johonkin uuteen suuntaan myös blogin kanssa ja nyt ollut vähän sellainen jumissa oleva olo koko loppuvuoden ajan. Jotenkin tämä vuosi on muutenkin ollut minulle todella isoa pohdiskelun aikaa ja nyt se heijastuu isosti myös töihin. Mitä haluan oikeasti vielä saavuttaa? Mikä on merkityksellistä tekemistä? Miten voin vaikuttaa itselleni tärkeisiin asioihin? Miten voin hyödyntää niitä verkostoja, jota olen rakentanut? Näitä ja paljon muitakin kysymyksia pohdin tässä koko ajan ja toivon kyllä ensi vuodelta jotain uusia tuulia kaiken tämän suhteen.

Olen pitänyt blogia nyt 5 vuoden ajan ja on varmasti normaalia, että tässä vaiheessa alkaa etsimään myös uusia lisähaasteita ja motivaatiota kaikkeen tekemiseen, vaikka koko ajan onkin menty eteenpäin. Omaan tekemiseen ja julkaisemiseen on vaikuttanut myös todella isosti kaikki puheet kuluttamisesta, matkustamisesta ja siitä minkälaista esimerkkiä me annamme eteenpäin. Tiedän esimerkiksi, että matkustan itse ihan äärimmäisen paljon. Sisältöni on aina perustunut suurimmaksi osaksi muotiin ja matkustamiseen, niin onhan sitä kaikkea tullut nyt tarkasteltua uudenlaisesta näkökulmasta. Tällä hetkellä tuntuu, että on vähän puun ja kuoren välissä sisällöntuottamisen puolesta, mutta eiköhän tämäkin kaikki tästä aukea.

MONKI Jacket

DIESEL Jeans

&OTHER STORIES Cashmere sweater

ACNE Shoes

CHANEL Bag

ZARA Gloves

Loppuvuosi, joulu ja vuoden vaihde ovat erinomaista aikaa kaiken tämän pohtimiselle vielä vähän syvemmin ja toivottavasti niitä lamppuja alkaa pikku hiljaa myös syttymään. Siitä olen ainakin todella innoissani, että saatiin vihdoin uudet toimistotilat tyttöjen kanssa hankittua (vanhat lähti alta) ja meidän poppoo saa maisemanmuutoksen lisäksi myös vähän uutta verta rinkiin mukaan! Muutto häämöttää jo heti tiistaina, niin toivotaan, että tämän myötä tulisi myös vähän uutta feng shuita kaikkeen tekemiseen. Omaa blogijumia saa myös auttaa toivomalla sisältöä, jota haluaisitte nähdä enemmän ensi vuoden puolella. Syvällisiä postauksia sekä elämän pohdiskelu juttuja ollaankin jo toivottu, mutta hitsi välillä tuntuu, että en vaan osaa ilmaista itseäni yhtä hyvin kirjallisesti kuin suullisesti. Ainakaan näissä pohdiskelevissa asioissa. Omat ajatukset soljuvat aina niin paljon paremmin eteenpäin keskusteluissa. Tämän seikan vuoksi olen myös pohtinut paljon Podcast asioita ensi vuodelle, mutta siihenkin haluan löytää jonkun uuden ja merkityksellisen näkökulman.

Mutta tälläistä täällä siis nyt! Tai ainakin näin blogijuttujen tiimoilta. Muuten kaikki tosiaan oikein hyvin ja odotan itse myös innolla tulevia joulupyhiä, kun saadaan mm. meidän ranskalainen suku tänne Suomeen. Paljon siis melua ja melskettä luvassa, but I love it. 

Pictures by Hanna Väyrynen

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*