CATEGORIES
17.10.2013

VIN-VIN

Lifestyle

Viime viikolla Bik Bokin pressitilaisuuden jälkeen kävimme vielä muutaman ystävän kanssa Vin-Vin -viinibaarissa lasillisilla. Vin-Vinin viinivalikoima koostuu pääsääntöisesti pienten viinitilojen orgaanisista tuotteista. Itse hyvän viinin ja ruoan ystävänä, on tämä kunnon mesta minulle. Itselleni uusi iloinen yllätys oli, että viinibaariin oli tullut viinien lisäksi mahdollisuus pieneen syötävään juusto/lihavitriinin myötä. Mikäs sen parempaa kuin pimeänä syysiltana istua ystävien kanssa ravintolan nurkassa, juoden punaviiniä ja mutustellen Manchego-juustoa. Arjen luksusta sanoisin. Mahtavaa, että myös Suomesta löytyy tälläistä barcelonamaista meininkiä.
Makuaistien hemmottelun lisäksi viinibaarissa oli sattumalta live-laulantaa! Lahjakas daami nimeltä Elisabeth. Oikein tunnelmallinen illan jatkumo.
Olen huomannut, että isot yökerhot ja kova hässäkkä baareissa ei enään viehätä samalla tavalla kuin joskus aikaisemmin. Ehkä sitä on jollain tapaa aikuistumassa, kun mieluummin istuu hyvän viinilasin kanssa aidosti ja oikesti keskustellen ystävien kanssa.

Vin-Vin
Kalevankatu 6
Helsinki
AUKI
ma-pe 16-
la 14-
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*