CATEGORIES
28.10.2013

Blond Rivets For Elle

Lifestyle

Olen pitänyt tätä tietoa sisälläni jo jonkin aikaa, vaikka mieli on tehnyt huutaa se koko maailmalle. Blogini siirtyy tänään maanantaina 28.10 Elle -lehden alle!

Olen todella häkeltynyt siitä, miten nopeasti blogini on lähtenyt käyntiin ja tämä ylittää kyllä kaikki odotukseni siitä, mitä minulla oli tätä blogia aloittaessa.

 
Elle.fi uudistuu ja uudet blogit ovat vasta ensiaskel! On sanomattakin selvää, että on aivan älyttömän iso kunnia olla osa tätä uudistusta. Tämä on mahdollisuus, jota en voinut siivuuttaa. Suunnitteilla on mielettömiä juttuja ja nettisivut kokevat muutoksen uuteen upeampaan ja modernimpaan Elleen.
Blogini siirtyy Ellelle juuri sellaisena kuin se on. Eli tulevaisuudessa Blond Rivets -blogissa luvassa tuttuun tapaan juttua muodista, tyylistä, ruoasta, hyvinvoinnista ja tapahtumista!
 
Suurin kiitos kuuluu isosiskolleni Hannalle, joka uskoi minuun alusta alkaen ja kannusti minua aloittamaan oman blogin. Ilman häntä ja hänen opastustaan en olisi mitenkään tässä. Sanat eivät edes riitä kuvailemaan sitä kiitollisuudentunnetta, jota häntä kohtaan tunnen. Kiitos, kiitos kaikesta.
 
Olen myös mielettömän kiitollinen upeille kannustaville lukijoilleni, ketkä ovat tehneet pienestä unelmastani nyt totta. Kiitos kauniista sanoistanne ja rohkaisevista kommenteistanne. Te olette voi leipäni päällä, sokeri teessäni ja suola aamupuurossani. Toivon, että pysytte mukana uusien tuulien puhaltaessa! Muistakaa, että vain blogin osoite muuttuu.
  
 Tänään julkaistussa Elle- lehdessä on minusta ja blogistani esittely ja paljastan pian blogissa myös behind the scenes -materiaalia Ellen kuvauksista! Oli muuten aivan eri asia poseerata ammattikuvaajan edessä kuin esimerkiksi isosiskoni. Pieni jäätyminen tuli, mutta se on varmasi ihan normaalia. Toivottavasti ehditte katsastamaan jutun lehdestä!
 
Tästä päivästä lähtien blogini löytyy osoitteesta: http://www.elle.fi/blogit/blond-rivets
 
Tästähän se vasta oikeasti alkaa!
 

 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*