CATEGORIES
29.10.2013

Blogin esittely uusimassa Ellessä

Lifestyle

Eilen ilmestyneessä Elle -lehdessä on esittelyt minun ja uuden blogikolleegani Pian Muotikuiskaaja -blogista. Artikkelissa kerron oman blogini nimen taustasta ja vastailen Ellen päätoimittajan Taru Marjamaan hauskoihin kysymyksiin.

Eilen ilmestyneessä Elle -lehdessä on esittelyt minun ja uuden blogikolleegani Pian Muotikuiskaaja -blogista. Artikkelissa kerron oman blogini nimen taustasta ja vastailen Ellen päätoimittajan Taru Marjamaan hauskoihin kysymyksiin. Täydennän artikkelissa muunmuassa seuraavia lauseita:

Bloggaan, koska...
Jääkaapissani on aina....
Nautin eniten siitä, kun...
Ilta, jota en unohda ikinä....
Lempiruokani on...
En ikinä....
Tyyli, johon palaan aina...
Ystävänä olen....
Laukussani on aina....
Vanhin vaatteeni on.....
Olen huono....
Kallein ostokseni...
Lempisuunnittelijani on.....
Pidän muodista, koska....
Tulen hyvälle tuulelle, kun...

Niinkuin eilen jo kerroin, oli aivan super jännittävää olla ensimmäistä kertaa ikinä oikeassa studiossa kuvattavana! Spottivalot pistivät silmiin, tuulikone hyrräsi naaman edessä ja kameran takana työskenteli Ellen konkari valokuvaaja Mika Pollari. Koko tilanne tuntui niin absurdilta. Olen tottunut ottamaan asukuvia katujen nurkissa siskoni kanssa, joten poseraaminen ammattikuvaajalle laittoi kyllä tämän tytön aika jäihin. Onneksi oli ammattitaitoinen kuvaaja, joka sai minut rentoutumaan ja kuvauspäivästä tulikin todella hauska. Kuvissa minulla oli päällä suosikkinahkatakkini kultaisilla niittikoristeilla, joka on näkynyt myös blogissa usempaan otteeseen. Julkaisen näitä kuvia varmasti myös täällä blogin puolella.

Päälläni näissä kuvissa on äskettäin saamani Rains -sadetakki! Olen täysin rakastunut sen pitkään Walker -malliin ja mattamustaan väriin. Tämä takki tulikin erittäin tarpeeseen näiden säiden aikana, joten ei muuta kuin suuri suuri kiitos Rains -merkin edustajille. I love it.

Jacket / Rains (Giveaway) Backbag / Esprit Shirt / Asos Jeans / GinaTricot Shoes / Nike Free

Photos: Hanna Väyrynen

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*