CATEGORIES
30.10.2013

Come Away With Me

Lifestyle

Blond Rivets -blogi on kaikille niille, ketkä hakevat uutta inspiraatiota tyyliinsä. Oma tyylini on klassisten elementtien yhdistelemistä särmikkäällä twistillä. Pienilläkin asioilla voi tuoda uutta asennetta pukeutumiseen, eikä kaiken tarvitse olla aina ääripäästä toiseen.

Kaikkien vanhojen blogiarkistojeni tuomisessa tänne uudelle pohjalle menee vielä hetki, niin ajattelin tehdä tälläisen pienen muistelukollaasin siitä, mitä kaikkea on blogissani nähty ja mitä kaikkea se sisältää ja antaa lukijalle.

Samalla tämä toimii myös pienenä esittelynä kaikille uusille lukijoille!

Blond Rivets -blogi on kaikille niille, ketkä hakevat uutta inspiraatiota tyyliinsä. Oma tyylini on klassisten elementtien yhdistelemistä särmikkäällä twistillä. Pienilläkin asioilla voi tuoda uudenlaista rohkeutta ja asennetta pukeutumiseen, eikä kaiken tarvitse olla aina ääripäästä toiseen.

Blogin nimi tulee sanoista Vaalea & Muotiniitit. Se on kuvaus luonnollisen vaaleasta lookistani, mutta kuitenkin särmikkäästä tyylistäni.

Ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilaisena rakastan hyvää ruokaa, musiikkia ja tapahtumia, joten blogissa on aina vinkkejä siitä, missä käydä ja mitä kokeilla. Linkittelen myös todella usein fiilistelemiäni biisejä postauksien yhteyteen.

Haen itse inspiraatiota pukeutumiseen muista blogeista, muotilehdistä ja Helsingin kaduilta. Kaupunki on täynnä upean tyylin omaavia ihmisiä ja toivon tulevaisuudessa pystyväni kuvaamaan myös katutyyliä enemmän. Siellä se isoin inspiraatio ehkä piilee!

Vaalin myös terveellisiä elämäntapoja ja hyvinvointia, ja blogissa onkin usein vinkkejä ja reseptejä siitä, miten edistää omaa hyvinvointiaan. Itselläni ravintoasiat alkavat olemaan aika mallillaan, mutta liikkumisessa olisi paljon vielä petrattavaa. Seuraava iso projektini onkin päästä hyvään fyysiseen kuntoon, että jaksaisi vielä paremmin.

Olen myös iso haaveilijaluonne ja haen aina elämyksiä. Olen matkustanut paljon, mutta en tarpeeksi. Haluan nähdä maailmaa ja kokea. Yksi lempisanonnoistani on vanha klassikko "The world is a book, and those who do not travel only read one page."

Thaimaan ja Indojen saaristot ovat koluttu läpi ja muutenkin Aasia, Amerikka, ja Eurooppa alkavat olemaan aika hyvin valloitettu. Seuraavana tähtäimessä on Caribian saaret ja toivottavasti tulevaisuudessa pääsen myös kurkistamaan Etelä-Amerikan ja Afrikan maiden kulttuureihin. Isoin kokemukseni ulkomailla oli kaksi vuotta sitten Nepalissa, kun työskentelin paikallisessa orpokodissa. Sinne tulen palaamaan aina takaisin.

Joten ei muuta kuin tervetuloa uusille lukijoille ja terkut kaikille mahtaville vanhoille! Toivottavasti pysytte mukana Blond Rivetsin maailmassa. Come away with me.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*