CATEGORIES
10.11.2013

Rakkaudesta brunsseihin

Lifestyle

Onko mitään parempaa, kuin kokoontua ystäväporukan kanssa lauantaiaamuna pöydän ääreen, joka pursuaa eri ruokia? Rakastan ruokaa, ystäviä ja lauantaiaamuja, joten mikäs sen ihanempaa kuin yhdistää tämä kaikki!

Onko mitään parempaa, kuin kokoontua ystäväporukan kanssa lauantaiaamuna pöydän ääreen, joka pursuaa eri ruokia? Rakastan ruokaa, ystäviä ja lauantaiaamuja, joten mikäs sen ihanempaa kuin yhdistää tämä kaikki! Toissa lauantaina kokoonnuimme tyttöporukan kanssa yhteen nyyttärihenkisesti, eli kaikki toivat jotain mukanaan brunssipöytään. Emäntävuorossa oli Krista, joka oli pelkästään kattauksella saanut brunssipöydän loistamaan.

Mielestäni brunssin tulee nimensäkkin puolesta koostua sekä aamupalan että lounaan antimista. Meillä pöydässä olikin kaikkea hedelmistä, munakokkeliin, vihannespaistokseen ja marjapiirakkaan. Oma nyyttärituomiseni oli mozzarella-avokado-tomaattileivät. Simppeli, maukas ja raikas vaihtohehto perinteisille kinkku-juustoleiville. Smoothiet ovat myös ehdoton must brunssipöydässä. Tuntikausia puheensorinaa, naurua ja tarinoita elämästä parhaimpien ystävien kanssa. Seurassamme oli myös porukan ensimmäinen pikkuihminen. Elämää parhaimmillaan.

Eilen kulutin taas ystäväni Teemun kanssa melkein yli 3 tuntia Fazerin brunssilla! Miten upeata onkaan istua hyvän ystävän kanssa tuntikausia ja juoruta loputtoman kahvin äärellä. Itsetehdyt brunssit ovat aina omaa luokkaansa, mutta jos lähtee kaupungille syömään, niin on Fasun brunssi tähän mennessä paras, jota olen kokeillut. Fasulle tarvitsee vaan lähes aina pöytävarauksen, jos ei halua odotella jonossa pöydän vapautumista.

Mielelläni ottaisin lisää vinkkejä hyvistä brunssipaikoista jos sellaisia teillä on! Tämä on nimittäin se tapa, jolla voisin aloittaa kaikki vapaat viikonloput. Omasta mielestäni hyvät brunssipaikat Helsingissä ovat vielä vaan hieman kiven alla.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*