CATEGORIES
14.12.2013

Joululahja-arvonta 2

Lifestyle

Joku ehkä muistaakin, että olen sanonut Chai Tea Laten olevan lemppari juomani talviaikaan. Aina sitä tilaan kun sattuu jossain kahvilassa vastaan. Se on täydellinen juoma myös nyt joulun aikaan, koska makuvivahteina juomassa on kardemumma ja kaneli.

*Yhteistyössä Nescafé Dolce Guston kanssa

Joku ehkä muistaakin, että olen sanonut Chai Tea Laten olevan lemppari juomani. Aina sitä tilaan kun sattuu jossain kahvilassa vastaan. Voitte vaan kuvitella innostukseni määrän, kun tämän yhteistyön tiimoilta tajusin, että nyt pystyn tekemään kotona Chai Tea Lattea ihan koska vaan haluan! Se on täydellinen juoma myös nyt joulun aikaan, koska makuvivahteina juomassa on kardemumma ja kaneli.

Nescafe Dolce Gusto on kahvikone jolla pystyt tekemään sekä kuumia että kylmiä juomia. Kahvimakujen valikoima on todella laaja ja valikoimasta löytyy niin perinteisiä kahvimakuja, kuin myös herkuttelukahveja. Omiksi lempparimauiksi on muodostunut Chai Tea Laten lisäksi Latte Macchiato Caramel ja Latte Macchiato Vanilla.

Kahvin valmistukseen et tarvitse mitään muuta kuin haluamasi makukapselit ja vettä. Kahvin valmistus koostuu aina kahdesta eri kapselista, maito- ja kahvikapselista. Ekaksi valutetaan maitokapseli ja sen jälkeen perään kahvikapseli. Kapseleita on aina tietty tasaparit laatikossa.

Kesällä aion käyttää konetta ihanien jääteiden ja jääkahvien valmistukseen!

Nescafe Dolce Guston verkkokaupasta pääset katsomaan eri malleja koneista ja kaikki eri makuvaihtoehdot juomista.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tämä sama kuvissa näkyvä automaattinen Circolo Automatic White -kahvikone ja kilokaupalla eri makuja kotiin!

Arvontaan pystyt osallistumaan kirjoittamalla oma sähköpostiosoitteesi kommenttiboksiin. Aivan mahtava joululahja itselle tai ystävälle. Osallistumisaikaa on tiistaihin 17.12 asti.

Arpaonnea ja joulumieltä kaikille!

Tags: 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*