CATEGORIES
16.12.2013

Joululahja-arvonta 3

Lifestyle

Minulla on käynyt hyvä tuuri siinä, että useat hyvät ystävät ovat ammattilaisia hiusten- ja kauneudenhoitoalalla. Hyväksikäytän paljon ystävieni ammattitaitoa ja -tietoa. Kärsin esimerkiksi ennen talvisin aina vähän näppyläisestä ihosta ja en tajunnut, että se ei johtunut epäpuhtauksista, vaan ihon pintakuivuudesta.

Ihanan paljon on tullut osallistumisia joululahja-arvontoihin! Kaikille voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan sähköpostiin arvontojen päättyessä. Onepiece -arvonta suoritetaan huomenna aamulla ja Dolce Gusto -arvonta keskiviikkoaamuna. Tässä nyt tämän joulun viimeinen arvontakilpailu!

Minulla on käynyt hyvä tuuri siinä, että useat hyvät ystävät ovat ammattilaisia hiusten- ja kauneudenhoitoalalla. Hyväksikäytän paljon ystävieni ammattitaitoa ja -tietoa. Kärsin esimerkiksi ennen talvisin aina vähän näppyläisestä ihosta ja en tajunnut, että se ei johtunut epäpuhtauksista, vaan ihon pintakuivuudesta. Salon Milagro kauneusstudiota pyörittävän ystäväni suosituksista vähensin liiallista kuorintaa ja epäpuhtausnaamioita, ja aloin käymään sensijaan talvisin syväkosteuttavissa kasvohoidoissa.

Tämä kuvassa näkyvä Hydra Repul -linjan kosteuttava kasvohoito antaa juuri uutta energiaa talvesta kärsivälle iholle ja hoitaa pintakuivaa ihoa. Lämmittävä naamio sisältää mm. hasselpähkinää, kauraa ja kaakaota. Naamion sisältävät vitamiinit ja mineraalit hoitavat ja ravitsevat kuivaa ihoa todella tehokkaasti.

Tämänkaltaiset hemmotteluhoidot ovat loistava lahjaidea siskolle, äidille tai parhaalle ystävälle. Tämän päivän joululahja-arvonnassa onkin luvassa lahjakortti Salon Milagroon, joka oikeuttaa 45 minuutin kasvohoitoon ja hemmotteluhierontaan!

Kilpailuun pystyt osallistumaan jo tuttuun tapaan jättämällä sähköpostiosoitteesi kommenttiboksiin. Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 18.12 klo: 23.30.

Jos pukinkontista puuttuu muutenkin pikatäydennystä, niin nyt voit hyödyntää -10% lahjakorttiedun salasanalla BLONDRIVETS Salon Milagrossa! Etu koskee kaikkia Salon Milagron kasvohoitoja.

Salon Milagro

Malminkatu 36

00100 Helsinki

Puh: (09)5865855

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*