CATEGORIES
21.12.2013

Paketoinnin iloa

Lifestyle

Joululahjojen paketoiminen on ainoa asia, jota jaksan joka vuosi fiilistellä vähän normaalia enemmän. Niinkuin monet asiat, on tämäkin innostus lähtöisin äidiltäni.

Joululahjojen paketoiminen on ainoa asia, jota jaksan joka vuosi fiilistellä vähän normaalia enemmän. Niinkuin monet asiat, on tämäkin innostus lähtöisin äidiltäni. Äitini on kerännyt aina näitä pieniä pakettikoristeita ympäri maailmaa ja ne ovat sitten kiertäneet suvussa aina milloin keneltä kellekkin joululahjojen muodossa.

Lahjapapereiden lentäessä roskiin käyn aina kaikki roskat läpi, ettei nämä koristeet lennä vahingossa mukana. Nämäkin koristeet ovat olleet omissa paketeissani viime vuonna ja nyt ne menevät takaisin siskoilleni ja muille perheenjäsenille.

Olen myös itse alkanut kaupungilla olessani etsimään uusia koristeita paketteja varten. Ainakin stokkan jouluosastolla oli kaikkia ihania juttuja! Yksi kaikkien aikojen lempikoristeistani oli eräät kultaiset ballerinakengät.. en muista kenelle ne viime vuonna menivät, mutta ehkä ne löytyvät taas kuusen alta. Pöllin ne samantien omaan pukinkonttiin ensi vuotta varten.

Myös tälläiset vanhanaikaiset laatikkopaketit ovat ihania, kun niihin käärii paksua ja kaunista nauhaa. Tälläisiin lahjalaatikoihin ja pussukoihin on helppo paketoida kaikki vaikeamman malliset lahjat ja lahja on myös vaikea arvata etukäteen ;)

Suosin yleensä lahjapapereissa ja -nauhoissa hopeata ja kultaa ja sitten ripaus punaista tuomaan piristystä. Kannattaa muuten papereita valitessa ottaa sitä paksuinta paperia. Näyttää paremmalta ja on helpompi käsitellä. Myös nauhoja kannattaa haalia eri paksuuksia ja värejä, niin saat paketteihin kauniita vivahteita. Nämä kuvien lahjapaperit ja -nauhat ovat ostettu Kannelmäen Prismasta!

Ei muuta kuin glögit hellalle ja puuhastelemaan pakettien kanssa. Tälläinen joulufiilistely virittää surkeimmankin tontun uuteen nousuun.

Terkkuja lumihankien keskeltä!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*