CATEGORIES
26.12.2013

Kelkkasafari

Lifestyle

Oli kyllä ihanaa päästä talvimaisemiin hetkeksi, koska Helsinki ei koskaan ole ollut varmaan näin ruskea joulunaikaan! Levillä onneksemme lunta riitti.

Oli kyllä ihanaa päästä talvimaisemiin hetkeksi, koska Helsinki ei koskaan ole ollut varmaan näin ruskea joulunaikaan! Levillä onneksemme lunta riitti.

Yhtenä päivänä isämme oli järjestänyt koko köörille kelkkasafariretken. En ole koskaan aikaisemmin itse ajanut moottorikelkkaa, vaikka kyydissä olen muistaakseni ollut. Super hauskaa puuhaa ja varsinkin ranskalaiset olivat aivan täpinöissään.

Kelkkasafarin yhteydessä kävimme lounaalla Luvattumaa -ravintolassa ja upeassa jäägalleriassa, josta mainitsin aikaisemmin! Tästä igluun rakennetusta galleriasta lisää kuvia huomenna, niin taianomainen paikka. Iglun sisään oli rakennettu myös pieni alttari, jossa kuulemma useat pariskunnat vihiytyvät juuri joulun ja uudenvuoden aikaan.

Jouluaatto meni niin isossa hässäkässä, ettemme ehtineet keskittyä lainkaan videopostauksen tekemiseen siskojen kanssa.. Prioriteettina oli saada kinkut uuniin, mädit pöytään ja tietenkin lahjat auki! Myös siskonpoikani vauva-aikataulu sekoitti hieman pakkaa.

Onneksi nuorin siskomme on kuitenkin Suomessa vielä muutaman viikon, niin eiköhän häntä nähdä täällä vielä muutamaan otteeseen. Nyt lähdemme moikkaamaan äitiäni ja hänen miestään, koska he saapuivat juuri Shanghaista joulunviettoon kanssamme.

Toivottavasti olette nauttineet pyhistä!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*