CATEGORIES
27.12.2013

Ice Gallery

Lifestyle

Kelkkasafarin kohokohta taisi kaikille olla jäägalleria. Jättimäisen iglun sisään oli kaiverrettu niin jääbaari kuin myös jääalttari. Myös lumiseiniin kaiverretut enkelit ja muut jouluhahmot aiheuttivat paljon ihmettelemistä ja ihastusta meidän porukassa. Sisäinen lapsi taisi herätä kaikilla täällä henkiin.

Kelkkasafarin kohokohta taisi kaikille olla jäägalleria. Jättimäisen iglun sisään oli kaiverrettu niin jääbaari kuin myös -alttari. Myös lumiseiniin kaiverretut enkelit ja muut jouluhahmot aiheuttivat paljon ihmettelemistä ja ihastusta meidän porukassa. Sisäinen lapsi taisi herätä kaikilla täällä henkiin.

Isosiskoni ja hänen miehensä joutuivat pikkupoikansa vuoksi jäämään talolle, eivätkä siksi päässeet tälle reisulle mukaan. Teimme seuraavana päivänä vaihdon ja minä ja mieheni jäimme lastenvahdeiksi, jotta he pääsivät vuorostaan porosafarille. Hullunhauskasta porosafarista löytyy nyt kuvia siskon blogista!

Tälle reissulle olisi pitänyt ehdottomasti lainaa siskoni kameraa. Oman Nikonin tehot eivät kyllä mitenkään riitä hämärässä kuvaamiseen.. Uusi kamera onkin nyt seuraavana hankintalistalla! Kiitos joulupukin pienen avustuksen se on ehkä pian mahdollista.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*