CATEGORIES
1.1.2014

Happy New Year!

Lifestyle

Vuodenvaihde on yleisesti aina pohdiskelun aikaa. Menneiden muistelua ja tulevaisuuden hahmottamista. Minäkin huomaan aina tähän aikaan vuodesta miettiväni kuluneen vuoden iloja ja suruja ja samalla asettamalla tavoitteita seuraavalle vuodelle.

Hyvää uutta vuotta kaikki upeat lukijat! Toivottavasti vuodenvaihde meni kaikilla hyvissä merkeissä. Meillä meni suunnitelmat mönkään ihan viime tipassa ja päädyimmekin jäämään vaan kotiin kahdestaan poikaystäväni kanssa. Ilta kului stroganoffia haudutellessa. Olen kyllä tavallaan todella tyytyväinen, koska en muista koska olisin viimeksi herännyt uuteen vuoteen näin freessinä.

Vuodenvaihde on yleisesti aina pohdiskelun aikaa. Menneiden muistelua ja tulevaisuuden hahmottamista. Minäkin huomaan aina tähän aikaan vuodesta miettiväni kuluneen vuoden iloja ja suruja ja samalla asettamalla tavoitteita seuraavalle vuodelle. Ihmiset sanovat helposti, että turha niitä tavoitteita on asettaa, koska uudenvuodenlupaukset unohtuvat kahden viikon päästä. Olen tästä todella eri mieltä. Mielestäni tavoitteet ovat ihmisille parasta buustia ja onneksi on aina tämä hetki vuodesta, kun voi miettiä asioita uudelleen ja korjata hieman vaikka suuntaa. Nykypäivänä kaikki kiiruhtavat elämässä niin kovaa vauhtia eteenpäin, että on varmasti hyväksi tämä yksi päivä vuodesta, kun kaikki pysähtyvät muistelemaan.

En kuitenkaan halua tehä erillisiä uudenvuodenlupauksia, vaan enemmänkin toiveita ja asettaa niiden kautta tavoitteita. Uskon, että toiveet muuttuvat mielessä eräänlaiseksi mindmapiksi ja antavat koko ajan alitajuntaisesti suuntaa seuraavalle vuodelle. Tässä onkin toiveeni ensi vuodelle.

Minä toivon ensi vuodelle parempaa fyysistä energiaa.

Minä toivon ensi vuodelle uusia kokemuksia ja elämyksiä.

Minä toivon ensi vuodelle upeata blogivuotta.

Minä toivon tapaavani uusia ihmisiä.

Minä toivon kodin uusiutumista.

Minä toivon mielenrauhaa ja seesteisyyttä.

Minä toivon rakkautta.

Mitä tavoitteita tai toiveita sinulla on ensi vuodelle?

Kuvat ovat otettu toissa vuoden Balin reissulta.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*