CATEGORIES
9.7.2018

FOREVER LINNASSA + PODCAST JAKSOJA

Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö: Forever Living
Kesän alussa tuli tehtyä pikainen reissu Göteborgiin ja tämän reissun päätarkoituksena oli vierailla Forever Living brändin pohjoismaiden "päätoimistolla" eli tässä upeassa kartanossa (vai sanotaanko nyt suoraan linnassa). Niin upea paikka! Miettikää millaista olisi herätä joka aamu ja tulla tänne töihin?

Vierailun aikana pääsin myös linnan Forever shoppiin valikoimaan lempparituotteita brändin valikoimasta, joita ovat mm. erilaiset lisäravinteet sekä kauneudenhoitotuotteet. Näistä tulossa vielä omia postauksia, mutta aikaisempia kokemuksiani esimerkiksi kauneudenhoitotuotteista pääset lukemaan jo tästä ja tästä.
Reissun tarkoituksena oli myös äänittää muutama jakso Foreverin omaan FOREVER TALKS podcastiin! Podcastit ovat jo todella tuttua kauraa Ruotsin puoella ja koko ajan Suomessakin niiden pariin löytää enemmän ja enemmän ihmisiä. Itse olen päässyt podcastien maailmaan kunnolla ihan vasta tässä lähiaikoina ja tykästynyt niihin myös valtavasti. Olen myös tätä ennen vieraillut muutamissa muissa podcasteissa ja huomannut miten ihanan vapauttavaa on välillä puhua kirjoittamisen sijaan! Osaan ilmaista itseäni paljon paremmin suullisesti kuin kirjallisesti, joten podcastien äänittäminen on ollut minulle kyllä todella helppoa ja hauskaa puuhaa. Kuka sitä tietää jos sitä innostuisi vielä jossain vaiheessa ihan omankin podcast -sarjan pystyttämiseen. Se tuntuu olevan vaan nyt niin kuuma peruna blogipiireissä, että pitää miettiä todella tarkkaan sen sisältöä, jos siihen lähtisi mukaan. Ei ole kiva toistaa tai kopioida jo olemassa olevia podeja, vaan haluaisin tehdä jotain ihan uutta.

Näissä omissa Forever Talks jaksoissa puhutaan kauneudenhoitovinkkien lisäksi pääosin matkustamisesta! Kerron jaksoissa mm. erilaisia pakkausvinkkejä, jaan lempikohteitani sekä muutamia reissutarinoita, joita ei ole kyllä muualla varmaan aiemmin kuultu. Ainakaan täällä blogissa. Vastailen myös jaksoissa teidän lähettämiin kysymyksiin, joita kyselin Instagramin kautta ennen äänittämistä.

Jaksoja äänitettiin kaksi kappaletta ja pääset kuuntelemaan ne joko Acastin kautta tai esimerkiksi tästä ja tästä linkistä! Forever Talks podcastissa vierailee aina eri vaikuttajia sekä ammattilaisia eri aloilta ja minua ennen podcasteissa on vieraillut mm. useita pohjoismaalaisia huippubloggaajia. Puheenaiheet vaihtelevat aina vierailevien vaikuttajien mukaan, mutta esimerkiksi omien matkailuvinkkien lisäksi siellä on puhuttu paljon kauneudenhoidosta ja esimerkiksi sosiaalisen median hyödyntämisen taidosta. 

Minusta podcastit yhteistyökumppaneiden kanssa on todella uusi, kiinnostava sekä innostava tapa tehdä yhteistyötä, koska siinä pääsee keskustelemaan avoimesti asioista, ilmiöistä ja jopa vaikka ihan suoraan tuotteista, mitä ei tosin näissä jaksoissa tehty juuri ollenkaan. Brändin arvot tulevat kuitenkin ihan eri tavalla minusta esille tämänkaltaisen sisällön myötä, kun myös mainonnan takana seisova taho saa puheenvuoron vaikuttajan lisäksi. Mitä te olette mieltä tämän tyyppisestä sisällöstä? Olisi kiva kuulla, oletteko löytäneet jo podcastien maailmaan ja minkä tyyppistä sisältöä niiden parissa haluaisitte kuulla?

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Katariina

    Moi mistä tuo ihana mekko on? 😍

  • Anne

    Mikä aksentti sulla on? Jännä S.
    Hirvee tarina Portugalissa…OMG! 😲