CATEGORIES
14.1.2014

Kylmästä lämpimään

Lifestyle

Valmistelin tätä postausta jo viime viikolla ja en todella tiennyt, että tälle viikolle pamahtaisi tälläiset pakkaset! Auringonpaiste kyllä piristää ja ihan kuin koko kaupunki olisi maalattu jollain talvitaikasauvalla. Olen maailman pahin vilukissa ja näytän nyt ulos lähtiessä jättiläisvauvalta kaikissa tamineissani.. pitää yrittää tästä pakkasten selviytymisasusta ottaa teille myös kuvat! Työkaverit sai aamulla ainakin hyvät naurut.

Heräsimme sunnuntaina todellisuuteen, että Miami-Curacaon reissu on jo kahden ja puolen viikon päästä! Täyttelimme sitten illalla mieheni kanssa ESTA hakemukset, jotta pääsemme jenkkeihin sisään. Jotenkin aina jenkkeihin matkustaminen jännittää minua todella paljon.. Tullivirkailijat osaavat kysellä mitä ihmeellisimpiä asioita ja saavat perus turistinkin hikikarpalot valumaan naamaa pitkin. Viimeksi kun matkustin Losiin siskoni luokse ystäväni kanssa, niin meiltä kysyttiin toistemme äitien tyttönimet ja kaikki. Halusivat ilmeisesti varmistua siitä, että olemme tosiaan hyviä ystäviä. No onneksi 15 vuoden ystäväpohjalta nämä tiedot olivat sattumoisin tiedossa, mutta kuinka moni osaa oikeasti luetella ystäviensä äitien tyttönimet? Muutenkin meitä kuulusteltiin varmasti vartin verran ennenkuin pääsimme koneeseen.

Onko kukaan ollut Miamissa tai Curacaolla? Kaikki vinkit otetaan vastaan nyt kun suunnitellaan reissua! Joku oli jo vinkannutkin aikaisempiin postauksiin hyviä ostoskeskuksia ainakin Miamissa.

Tässä reissufiilistely kuvia Instagram -tililtäni. Muita Instagram -kuviani pääset seuraamaan tästä.

Häät menivät lauantaina ihan uskomattoman hyvin ja ilta oli todella onnistunut! Hääkuvia laitan blogiin huomenna tai viimeistään torstaina :) Saatiin jopa vihdoin kuva, jossa on koko meidän sisaruskatras yhdessä äitimme kanssa.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*