CATEGORIES
15.1.2014

Wanted at home

Lifestyle

Muistatteko kun listasin uuden vuoden toiveisiini, että haluaisin uudistaa kotiamme? Yllättävän nopeasti se sisustuskärpänen iskikin! Kodin pääelementtejä ovat olleet jo monta vuotta tumma puu, hiekan väri ja valkoinen. Mieltymykseni on kuitenkin siirtyneet tummasta puusta raikkaampaan suuntaan ja nyt haluaisin kotiin enemmän betonin väriä, valkoista, mustaa ja hopeata.

Muistatteko kun listasin uuden vuoden toiveisiini, että haluaisin uudistaa kotiamme? Yllättävän nopeasti se sisustuskärpänen iskikin! Kodin pääelementtejä ovat olleet jo monta vuotta tumma puu, hiekan väri ja valkoinen. Mieltymykseni ovat kuitenkin siirtyneet tummasta puusta raikkaampaan suuntaan ja nyt haluaisin kotiin enemmän betonin väriä, valkoista, mustaa ja hopeata. Varsinkin tuo betoni on mielestäni aivan upea sisustuselementti. Mitenköhän yhden seinän saisi ylläolevan kuvan tyyliseksi..?

Pienessä innossa laitoin tori.fi:hin myyntiin tummaa puuta olevan ruokailuryhmäni ja samaa sarjaa olevan baarikaapin. Molemmat menivät vuorokaudessa myyntiin ja ne käytiin noutamassa pois eilen ja tänään! Aika tehokasta tavaranpoistoa sanoisin. Nyt kun olohuone ammottaa tyhjyyttä, niin ekana on vuorossa seinien maalaus beigestä valkoiseksi ja yhden seinän ajattelimme vetää kokonaan harmaalla. Tässä postauksessa on toivelistani olohuoneen sisustuksen osalta. Olohuoneen jälkeen makkari tarvitsisi myös pientä kasvojenkohotusta. Pikku hiljaa pikku hiljaa..

Betonilyhdyt / Tuntematon

Koristetyynyt (Gant, Casa) / Stockmann

Sohva / Tuntematon

Matto & Gera pöytävalaisin / Stockmann

 

Fountain kattolamppu / Stockmann

Ruokailuryhmä / Masku

Kaappi / Tuntematon

Tags: 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*