CATEGORIES
17.1.2014

Kirpputori teaser – Kaivarin Kanuuna

Lifestyle

Pahoittelut näin alkuun, että blogin sisältö tällä viikolla on ollut todella epäjohdonmukaista! Elämäni on nimittäin ollut juuri sellaista tällä viikolla. On ollut hurjan paljon töitä ja kaiken kukkuraksi sain peruutuspaikan Kaivarin Kanuuna -kirpputorilta. Tälle kirppikselle on todella vaikea saada pöytää varattua ja seuraavat vapaat pöydät taitaa olla vasta maaliskuun puolella. Noh ilokseni sain kuitenkin sairastapauksen vuoksi pöydän itselleni tulevaksi viikoksi.

Pahoittelut näin alkuun, että blogin sisältö tällä viikolla on ollut todella epäjohdonmukaista! Elämäni on nimittäin ollut juuri sellaista tällä viikolla. On ollut hurjan paljon töitä ja kaiken kukkuraksi sain peruutuspaikan Kaivarin Kanuuna -kirpputorilta. Tälle kirppikselle on todella vaikea saada pöytää varattua ja seuraavat vapaat pöydät taitaa olla vasta maaliskuun puolella. Noh ilokseni sain kuitenkin sairastapauksen vuoksi pöydän itselleni tulevaksi viikoksi. Nyt tuli kauhee kiire kasata kamat ja organisoida ne kirppiskuntoon huomista varten!

Kaivarin Kanuuna on itsepalvelukirppis, joten kamoja on siellä meillä myynnissä huomisesta ensi viikon perjantaihin asti. Käyn ensi viikolla varmasti täyttelemässä pöytää ja lisäämässä kamoja koko ajan. Kaikki kun ei sinne mahdu kerralla. Voi olla, että sisko osallistuu pöytään myös ensi viikon aikana.

Sain tällä varoitusajalla kuitenkin äitini mukaan kirppikseen, joten TODELLA paljon huippukamaa tiedossa.Tässä teaser kuvia, mitä kaikkea siellä onkaan meillä myytävissä. Kaikki hinnat liikkuvat siinä 1-50 euron tienoilla. Nuo aidot designer kamat tietysti kalliimmasta päästä. Jotain tuotteita ei ole koskaan edes korkattu ja hintalaputkin on paikallaan. Pakko myöntää, että pari juttua äidin kassista kulki suoraan omaan kaappiin. Nyt siis tarjolla sitä blogissa hehkutettua cashmerea niin takkien, kuin huivien muodossa. Iso määrä myös laukkuja ja asusteita tulee myyntiin!

Kaivarin Kanuunasta löytyy myös designer nurkka, johon varmasti viedään hälyttimien kera nämä parhaimmat palat. Meidän pöytä on numero 66!

Cashmere-villakangastakki 40€

Cashmere-pusero 10€

100% villa-shaali 25€

Kaikki huivit 1-5€

Kukonaskel-takki 20€

Michael Korsin laukku 35€

Burberry cashmere-neule 20€

TOD´S nahkalaukku 30€ / Marja Kurki silkkihuivi 5€

BOSS käyttämätön miestentakki 40€

UGG kengät (koko 40, käytetty kerran) 25€ ja UGG laukku 10€

Nahkatakki 20€

BALLY kengät (käytetty kerran, koko 40) 50€ (ovh.500-600€)

Nahkavyö 10€

GUESS kengät (käyttämättömät) 20€ koko 39

Kaivarin Kanuunan osoitteen ja aukioloajat pääset kurkkaamaan TÄSTÄ. Meidän pöytä aukeaa huomenna 18.1 klo 12.00 maissa.

TERVETULOA!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*