CATEGORIES
19.1.2014

Eskimo

Lifestyle

Tässä teille todella high fashion kuvat, kun ulkoilutettiin koiria! Avasin takin ehkä kolmeksi sekunniksi, jotta Eskimon alta paljastuisi edes muutama vaatekappale. Nämä Sorelin kengät ovat olleet UGGsien rinnalla luottokengät näihin keleihin. Pitää pakkasta -29 asteeseen saakka ja ovat täysin vedenkestävät.

Varsinainen erikoisviikko takanapäin. Kiitos kaikille vielä ketkä tulivat niin lyhyellä varoitussajalla Kaivarin Kanuunaan lauantaina! Tavarat vietiin suoraan kasseista uusiin koteihin. Sillä välin kun minä olin siirtämässä autoa, niin puolet tavaroista oli jo ehtinyt menemään! En siis harmikseni ehtinyt edes nähdä, mitä tavaraa lähti kenenkin mukaan, mutta toivottavasti löysitte etsimänne! Onneksi ihana siskoni tuli auttamaan minua sinne.. olin aluksi tulossa yksin, mutta herranjestas en olisi koskaan pärjännyt siellä omillani :D

Lähden kohta varmaan käymään siellä katsomassa kirppispöytää ja siistimässä paikkoja. Eilen kun lähdimme, niin rekkiin jäi ainakin vielä se Bossin miestentakki, vaalea nahkatakki ja kukonaskeltakki. Huomenna kirppis on kiinni, joten ehdin illalla penkomaan omia kaappejani vielä lisää! Voisin laittaa myyntiin ainakin muutamia juhlamekkoja ja koruja sinne tiistaista perjantaihin.

Tässä teille todella high fashion kuvat, kun ulkoilutettiin koiria! Avasin takin ehkä kolmeksi sekunniksi, jotta eskimon alta paljastuisi edes muutama vaatekappale. Nämä Sorelin kengät ovat olleet UGGsien rinnalla luottokengät näihin keleihin. Pitää pakkasta -29 asteeseen saakka ja ovat täysin vedenkestävät. Kiitos vielä isälle näistä kengistä! Tuli todella tarpeeseen, vaikka kuukausi sitten tilanne näytti toiselta. Pikku eskimo kiittää.

Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*