CATEGORIES
21.1.2014

Kirppis – Kaivarin Kanuuna osa 2

Lifestyle

Noniin tässä teille kuvia tuotteista, joita kävin tänään laittamassa esille Kaivarin Kanuunan kirppikselle! Pöytä olikin lähes tyhjä, joten täyttö oli paikallaan. Nyt sinne meni iso erä koruja, lisää huiveja ja muita asusteita! Myös muutamia bilemekko saa nyt luvan löytää uuden omistajan.

Noniin tässä teille kuvia tuotteista, joita kävin tänään laittamassa esille Kaivarin Kanuunan kirppikselle! Pöytä olikin lähes tyhjä, joten täyttö oli paikallaan. Nyt sinne meni iso erä koruja, lisää huiveja ja muita asusteita! Myös muutama bilemekko saa nyt luvan löytää uuden omistajan. Kahta mekkoa en kuitenkaan raaskinut (uskaltanut) jättää kirppikselle ilman vahtimista, joten niistä voi tällä kertaa laittaa minulle suoraan kyselyä sähköpostiin! Käyttämättömät Guessin mekot ovat siis vielä minulla ja voin vaikka tehdä treffit jos joku ne haluaa ostaa pois! Molemmissa mekoissa on vielä hintalaputkin tallella. Nämä ovat mekkoja, joita minun piti palauttaa väärän koon vuoksi, mutta jostain syystä palautusta en koskaan ehtinyt tekemään, ja ne ovat siitä saakka olleet kaapissa. Yli puoleen hintaan saa nyt siis uunituoreita Guessin little black dress -mekkoja.

Ylläolevassa kuvassa olevat ihanuudet ovat hiusponnarin koristeita. Loistava lisä perinteiseen ponnarityyliin! Käykääpä siis kurkkimassa Kaivarissa, jos löydätte vielä jotain itsellenne sopivaa! Pöytä korjataan pois perjantaina klo: 18.00 mennessä.

Kaivarin Kanuunan aukioloajat näet tästä.

Meidän pöytä löytyy ihan perältä numero 66!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*