CATEGORIES
26.1.2014

Winter sunset

Lifestyle

Me karaistuttiin siskon kanssa ja marssimme toissapäivänä Eiran rantaan ottamaan teille asukuvat upean auringonlaskun aikaan. Vastavaloon kuvaaminen on kyllä aivan oma taitolajinsa ja paljon sai sisko minua opastaa.

Karaistuimme siskon kanssa ja marssimme toissapäivänä Eiran rantaan ottamaan teille asukuvat upean auringonlaskun aikaan. Vastavaloon kuvaaminen on kyllä aivan oma taitolajinsa ja paljon sai sisko minua opastaa. Valokuvaaminen on muutenkin äärimmäisen vaikeata ja siinä pitää muistaa lähes sata asiaa samaan aikaan. Kesällä on kiva pelleillä kameran kanssa ja kokeilla rauhassa eri juttuja, mutta -17 asteen pakkasessa on homma vähän eri. Pitäisi saada kuvat purkkiin nopeasti, mutta minulta se ei ihan vielä onnistu. Siinä sai sitten sisko palella hiukkasen pidempään kuin minä, kun yritin saada kaikki elementit kohtaamaan.

Tässä siskoni ottamat ja käsittelemät kuvat minusta. Näissä kyllä valo taittuu mielestäni tosi kauniisti... Minun ottamia otoksia näette sitten puolestaan täältä. Kuvaaminen on ehdottomasti ykkösjuttu, jota haluan nyt kehittää. Siksi hankintalistalla on ollut myös se uusi kamera. Kirppiksen jälkeen olen jo ainakin kolme askelta lähempänä tavoitetta. Aah, kuinka ihanaa olisi saada teille reissultakin vielä parempia kuvia kuin tähän mennessä. Pakkaan sinne myös mukaan valokuvauskirjoja, joita sain joululahjaksi.

Photos and edit by: Hanna Väyrynen

Jacket: Mint & Berry (saatu yhteistyössä)

Beanie: CTRL

Scarf: From Shanghai

Bag: Longchamp

Boots: Wonders

Leather gloves: Thermolite

Sunglasses: RayBan Aviator

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*