CATEGORIES
28.1.2014

Notion 1.3 Spring/Summer 14

Lifestyle

Sähköpostiin tippuu tiheään tahtiin pressitiedotteita uusista tuotteista ja vaatemallistoista. Kun sieltä ponnahtaa pintaan jotain herkullista ja omaan tyylini iskevää, haluan toki jakaa sen teidän kanssanne! Tässä Notion 1.3 -vaatemerkin uusimman kevät/kesämalliston antia! Tyyliäni seuranneet ovat varmasti samaa mieltä siitä, kuinka monen näistä kokonaisuuksista voisin vetää päälleni lähes sellaisenaan.

Sähköpostiin tippuu tiheään tahtiin pressitiedotteita uusista tuotteista ja vaatemallistoista. Kun sieltä ponnahtaa pintaan jotain herkullista ja omaan tyylini iskevää, haluan toki jakaa sen teidän kanssanne! Tässä Notion 1.3 -vaatemerkin uusimman kevät/kesämalliston antia! Tyyliäni seuranneet ovat varmasti samaa mieltä siitä, kuinka monen näistä kokonaisuuksista voisin vetää päälleni lähes sellaisenaan. Mallistossa nähdään myös kevään eräs hittikappale, röyhelöhame. Näiden kuvien hameen pituus on ehkä hieman kyseenalaistettava, mutta hieman pidempi pituus yhdistettynä rentoon svetariin tulee olemaan kokonaisuus, jota keväällä näkyy varmasti paljon. Myös minun päälläni.

Paksupohjaiset sandaalit ovat myös ensi kesän hankintalistalla varmaan usemallakin muotikonkarilla. Itse ihastuin tämän malliston selkeälinjaisiin blach&white sandaaleihin. Mustan ja valkoisen kovaa kontrastia tukee myös materiaalien kanssa leikkiminen. Itse ihastuin jo viime vuonna hennon pitsin ja kovan nahan yhdistelmään. Kuvia tästä kokonaisuudesta pääset katsomaan täältä. Tämä oli aikaa jolloin aina vaan vierailin siskoni blogissa. Tänä vuonna kevät/kesä kokonaisuuksia saattaa olla jo "muutama" enemmän täällä oman blogin puolella. En malta odottaa.

Osa kokoelmasta on jo saatavilla Nelly.comin sivuilla! Tämä lookbook julkaistaan siellä vasta ensi viikolla.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*