CATEGORIES
31.1.2014

STOP and smell the flowers

Lifestyle

Ystäväni Eeva kysyi minulta toissapäivänä, että haluisinko lähteä ottamaan valokuvia blogiini. Hän opiskelee valokuvausta, ja aina kaikki materiaali blogiini on minulle plussaa, joten suostuin tietty heti. Eeva on myös sama tyyppi, kenen upeita reissukuvia olen jakanut täällä blogissakin! Hän sanoi, että otetaan muutamat kuvat ulkona ja sitten voitaisiin mennä talvipuutarhaan, paikkaan josta en ollu kuullut aikaisemmin. Ensimmäinen mielikuvani oli luminen jääpuutarha, mutta miten väärässä olinkaan!

Ystäväni Eeva kysyi minulta toissapäivänä, että haluisinko lähteä ottamaan valokuvia blogiini. Hän opiskelee valokuvausta, ja aina kaikki materiaali blogiini on minulle plussaa, joten suostuin tietty heti. Eeva on myös sama tyyppi, kenen upeita reissukuvia olen jakanut täällä aikaisemmin! Hän sanoi, että otetaan muutamat kuvat ulkona ja sitten voitaisiin mennä talvipuutarhaan, paikkaan josta en ollut kuullut aikaisemmin. Ensimmäinen mielikuvani oli luminen jääpuutarha, mutta miten väärässä olinkaan! Astuttuani sisään Töölön talvipuutarhaan minusta tuntui, että olisin lentänyt jo sen 20 tunnin lentomatkan lämpimään (joka on ensi viikolla edessä). Ei ole mitään niin siistiä, kuin löytää uusia upeita paikkoja omasta kotikaupungista. Miten tämä oli mennyt minulta ohi?

Talvipuutarhassa ihmiset lukivat kirjoja, joivat kahvia omista termareista ja nauttivat kukkien tuoksusta sekä veden sorinan äänestä. Aurinko paistoi kasvihuoneen läpi ja täytti tilan uskomattoman kauniilla valolla. Eevan räpsiessä kuvia, minä vaan nautiskelin ja ihailin kukkia. Jos joskus siis arki ja kaiken maailman digihässäkkä alkaa ahdistaa, niin jätä tietokone kotiin, ota kirja kainaloon ja suuntaa talvipuutarhaan. Pakohetki pieneen paratiisiin.

Photos by: Eeva Mäkinen

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*