CATEGORIES
4.2.2014

Instagram Inspirations

Lifestyle

Jokainen meistä saa inspiraationsa jostain, mutta mistä? Itse selailen naistenlehtiä, tietty blogeja ja muotifoorumeita. Instagram on paikka, johon saatan kuitenkin eksyä laittoman pitkäksi aikaa. Facebookista poiketen, en siellä seuraa oikeastaan ystäviäni vaan upeita ja inspiroivia kuvatilejä!

Jokainen meistä saa inspiraationsa jostain, mutta mistä? Itse selailen naistenlehtiä, tietty blogeja ja muotifoorumeita. Instagram on paikka, johon saatan kuitenkin eksyä laittoman pitkäksi aikaa. Facebookista poiketen, en siellä seuraa oikeastaan ystäviäni vaan upeita ja inspiroivia kuvatilejä! Hakusanoilla fashion, trends, streetstyle, lifestyle, wellbeing ja health olen löytänyt mm. seuraavia Instagram -tilejä, joita seuraan lähes päivittäin. Nyt jaan ne teidän kanssanne. Näiltä upeilta ihmisiltä minä saan roppakaupalla inspiraatiota ja toivottavasti tekin saatte tulevaisuudessa.

@WHOWHATWEAR

Täältä tililtä pystyy vakoilemaan aina kuumimpia katutyylejä. Suuressa roolissa ovat aina julkkisten ja isoimpien bloggaajien kuvatut tyylit. Whowhatwear poimii myös aina omat suosikkilookkinsa punaisen maton tapahtumista. Jos kaipaat asuinspistä ja haluat olla edelläkävijä, niin kurkkaa nämä kuvat!

@CHICTOPIA

Ihan älyttömän makeita tyylejä ja kokonaisuuksia. Ymmärtääkseni Chictopian nettisivuille kuka tahansa voi käydä lataamassa päivän asu kuvansa ja parhaat päätyvät sitten myös Instagramiin. Eli Instagramissa tarjolla kirsikka kakun päältä.

@LOOKBOOK

Toinen huikeita asukuvia sisältävä tili. Lookbookin tytöt kannustavat ihmisiä ympäri maailmaa tägäämään oman asukuvansa #lookbook hashtagilla (onpa muuten kauhee sana) ja lisäävät sitten omat lempparinsa tilille. Muotia siis joka puolelta maapalloa!

@LONIJANE

Upean näköinen nainen, joka suosii pelkästään raakaruokaa ja jakaa Instagramissa aina upeita kuvia valmistamistaan annoksista ja smootheista. Täältä olen saanut paljon hyviä smoothievinkkejä! Kauniita kuvia ja terveellisen elämän inspiraatiota.

@ADRIANNEHO

Treeniä, treeniä ja treeniä. Tätä naista ei näe muissa kuin jumppavaatteissa. Tältä tililtä voi hakea aina kannustusta liikkumiseen ja huikeita ideoita treenivaatteiden päivittämiseen. Saa sitä näyttää hyvältä hikoillessakin.

@HANALEIREPONTY

Yksinkertaisesti kaunis ja upea Tahitilainen malli, joka vie mukanaan upeille rannoilla ja merenalaiseen elämään. Tällä tilillä käyn aina vaan hämmästelemässä upeita valokuvia hänen merenneitomaisesta elmästään. Inspiraatiota rantatyyleihin löytyy ainakin paljon.

@LUSTTFORLIFE

Losilainen bloggaaja, joka matkustaa paljon ympäri maailmaa. Hänen satumaisia reissujaan on ihana seurata pienten valokuvien kautta. Blogin puolella löytyy taas sitten enemmän asukuvia ja tyylijuttuja.

@COCONUTANDLIME

Hyvää mieltä, kauniita kuvia ja isolla sydämellä inspiraatiota! Ihanaa hippityyliä ja kesäfiilistä. Tänne pystyy aina pakenemaan pakkasen puremilta.

Siinä teille tämänhetkiset lempi Instagram -tilini! Oletteko te tehneet jotain vastaavia hyviä löytöjä, joista voisin olla myös innostunut? Jakakaa inspiraationne lähteet :)

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*