CATEGORIES
6.2.2014

Miami Glow

Lifestyle

Muistatteko vielä tämän tuoksun vuosien takaa? Yksi kaikkien aikojen lemppareistani, mutta kausituoksu, joten sen tuotanto on lopetettu. Vääryys!

Muistatteko vielä tämän tuoksun vuosien takaa? Yksi kaikkien aikojen lemppareistani, mutta tämä oli vain kausituoksu, joten sen tuotanto on lopetettu. Tämä samainen tuoksu oli muutamalla tutullani ja joskus yhdessä haikailemme sen perään. Jollain ihmeen kaupalla löysin tätä tuoksua viime reissullani Losiin, jostain pienestä putiikista. Myyjä kertoi, että tuoksua ei tosiaan enään tuoteta, mutta sitä saattaa toki löytyä varastojen nurkista. Käynkin aina ulkomailla ollessani läpi kaikki parfyymikaupat, jos tätä sattuisi tulemaan vastaan! Saman teen aivan varmasti myös tällä reissulla.

Ostin silloin Losista muistaakseni 3 pulloa Miami Glowta mukaan ja tätä viimeistä yksilöä olen säästellyt siitä saakka. Nyt se lähti mukaan tänne Miamiin nimensä arvoisesti!

Onko sinulla jotain luottotuksua, jonka tuotanto on lopetettu eikä vastaavaa vaan löydy enään mistään?

Jos hätä iskee viimeisen kappaleen jälkeen, niin ebaysta tätä tuoksua oli saatavilla vielä kymmenisen pulloa! Pitää varmaan postittaa ne kaikki Suomeen.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*