CATEGORIES
26.5.2018

MARBELLA VIIKONLOPPU

Lifestyle

Tämä pitkä viikonloppu hypitään Espanjan auringon alla Marbellassa! En tätä reissua suunniteltaessa alkuvuonna osannut yhtään odottaa millainen reissuputki sitä olisikaan nyt loppukeväästä luvassa ja rehellisesti päätä kyllä vähän huimaa. En ole ehtinyt olemaan muutamaa viikkoa pidempään Suomessa koko kevään aikana, mutta onneksi tahti rauhoittuu nyt koko kesäksi. Haluan niin paljon olla myös vaan Suomessa ja nauttia tästä upeasta kesästä, joka meille on tänne suotu!

Tämä Marbellan reissu on tästä kaikesta huolimatta kuitenkin äärimmäisen odotettu ja täysin puhdas lomamatka meidän tyttöporukalla. Ystäväni poikaystävä osti sieltä nimittäin kesäasunnon ja nyt kun asunto on vihdoin valmis, niin menemme "korkkaamaan" sen pienen tyttöporukan voimin. Suunnitelmissa on ihania ravintolavarauksia, laatuaikaa tyttöjen kanssa ja yhdet Nikki Beach allasjuhlat sunnuntaina! En ole koskaan ollut näissä legendaarisissa allasjuhlissa (tai edes Marbellassa), joten pääsen nyt korkkaamaan senkin omalta check listalta.

Gina Tricot Swimsuit

Tänä viikonloppuna ainakin Instagramin puolella @kira_kosonen on siis odotetusti luvassa levottomia naurukohtauksia, viinilasien kilistelyä, ravintolasuosituksia (toivottavasti) ja juhlahumua Marbellan auringon alta. Aivan varmasti superhauska viikonloppu tiedossa mahtavalla porukalla, joten ei muuta kuin menoksi. Tämän reissun jälkeen kokonaisvaltainen zen rauhoittuminen sitten kotona Suomessa. Ai että.  

Photos Sandra Hagelstam

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • merja

    Olisi ollut kiva nähdä joku kuva Marbellasta, jonne olemme menossa loppukesästä, mutta…….

  • minimalist

    Nikki Beachin sunnuntaibileet on kyllä ihan omaa luokkaansa! Tai oletan että konsepti on sama kuin Ibizalla – unlimited champagne! Meillä on perinteinen tyttöjen reissu juurikin Ibizalle heinäkuussa ja Nikki on jo varattu sunnuntaiksi. Laita paljon stooreja niin päästään fiilikseen täällä!

    https://mminimalisticss.com/