CATEGORIES
4.3.2014

Aussie Blog Awards 2014

Lifestyle

Muistan kun viime vuonna osallistuin isosiskoni aveccina Aussie Blog Awardseihin ensimmäistä kertaa... Paikalla oli lähes kaikki Suomen huippubloggaajat ja ihastelin kaikkien mahtavaa yhteishenkeä ja yleistä ilmapiiriä salissa. Porukan yhteisöllisyys ja hyvä meininki vakuuttivat minutkin oman blogini aloittamisesta. Siskoni oli minua siihen jo pidemmän aikaa kannustanut, mutta en odottanut saavani myös muilta bloggaajilta niin suurta tukea ja kannustusta, kun silloin sain.

Muistan, kun viime vuonna osallistuin isosiskoni aveccina Aussie Blog Awardseihin ensimmäistä kertaa... Paikalla oli lähes kaikki Suomen huippubloggaajat ja ihastelin kaikkien mahtavaa yhteishenkeä ja yleistä ilmapiiriä salissa. Porukan yhteisöllisyys ja hyvä meininki vakuuttivat minutkin oman blogini aloittamisesta. Siskoni oli minua siihen jo pidemmän aikaa kannustanut, mutta en odottanut saavani myös muilta bloggaajilta niin suurta tukea ja kannustusta, kun silloin sain.

Tänä vuonna olen itse ehdolla samaisessa gaalassa! Kuulostaa kornilta, mutta olen jo pelkästä ehdokkuudesta niin innoissani, koska uusia blogeja perustetaan aivan päätä huimaavaa vauhtia ja nyt Blond Rivets -blogi on nostettu esille kuuden muun 2013 tulokkaan kanssa. Olen siis ehdolla Best Newcomer -kategoriassa sekä sen myötä myös Readers' Choice -kategoriassa. Readers' Choice -kategoria ratkeaa puhtaasti äänestyksen voimin ja äänestämään pääset tästä. Niin kovia blogeja vastassa että huh huh, mutta aina voi pitää sormet ristissä!

Tässä muutaman muun kategorian omat suosikkini!

BEST FASHION BLOG

No tietysti isosiskoni Hannan Strictly Style -blogi löytyy myös tänäkin vuonna parhaan muotiblogin kategoriasta <3 Hänen pettämätön tyylitajunsa on valloittanut kymmeniä tuhansia sydämiä ympäri Suomea ja ulkomaita. Eniten siskoni tyylissä arvostan hänen ymmärrystään panostaa klassikkokappaleisiin ja sovittaa niitä yhteen trendijuttuihin. Vaikka meillä on aika erilainen tyyli, niin silti hänen vaatekaappinsa aarteet ovat sellaisia, joista pystyisin kokoamaan useita omia unelma-asuja.

AUSSOME LIFE

Eihän tämä kategoria voi mennä kenellekkään muulle kuin Julia Toivolalle! Vaikka Julia on hyvä ystäväni, niin silti arvostan hänen blogiaan ihan puhtaana lukijana. Aina yhtä viihdyttävä ja hauska. Julia taitaa olla ainoa kenen kirjoituksille nauran ääneen kotona. Julia tempaa lukijansa myös mukaan mitä upeimmille matkoille ympäri maailmaa ja nauttii elämän jokaisesta hetkestä ison ystäväpiirinsä kanssa. Juliasta huokuu sanat mee, tee ja elä. Aussome life.

AUSSOME FEELING

Tässä kategoriassa on monia upeita kisaajia. Rakastan lukea hyvinvointiblogeja ja vakoilla sieltä uusia reseptejä ja vinkkejä arjen piristämiseen. Yksi hyvinvointiblogi nousee esille myös upeiden kuviensa ansiosta. Vilma P harrastaa hyvinvoinnin lisäksi myös valokuvaamista ja se näkyy kyllä blogin toteutuksessa. Aina yhtä kauniita ja laadukkaita kuvia! Blogi myös noudattaa itselleen ominaista tyyliä ja koukuttaa lukemaan postauksia myös vähän syvällisemmällä tasolla. Vilman tekstit on joskus kilometrin mittaisia, mutta luen ne aina alusta loppuun, koska tiedän niiden olevan vaan täyttä asiaa. Toinen hyvinvointiblogi, jonka voittoa toivon on Start living your best life! Elisan blogia lukiessa on jotenkin aina pakko hymyillä. Se on vaan niin ihana. Elisa osaa kyllä jakaa sitä hyvää fiilistä myös ruudun toiselle puolelle.

Kaikki kategoriat ja ehdokkaat löydät täältä!

Palkintogaala pidetään Helsingin Kellohallissa 11.4.2014

Suuri kiitos vielä ehdokkuudesta Lilyn, Trendin ja Aussien porukoille!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*