CATEGORIES
18.3.2014

Beauty Morning at LANCÔME

Lifestyle

Kävimme viime viikolla siskoni kanssa Lancômen aamutilaisuudessa tutustumassa kesän uusiin meikkijuttuihin. Harvoin saamme siskon kanssa aikatauluja yhteen ja nytkin oli hänen pikkumiehensä mukana jaloissa pyörimässä. Kahdestaan on helpompi osallistua tämänkaltaisiin juttuihin, koska aina toinen voi viihdyttää pikkumiestä ja toinen keskittyä olennaiseen.

Yksi tämän vuoden tavoitteista on saatu nyt vihdoin alulle! Eilen olohuone sai tuoretta maalia pintaan ja sisustusprojekti on sen myötä saatu aluille! Ei muuten yhtään pöllömpää puuhaa maalailla seiniä ja kuunella musaa täysillä hyvällä porukalla. Kiitos vielä mieheni ihanalle pikkusiskolle, joka riensi maalausapuun.

Remonttireiskahommista sitten vähän naisellisimpiin juttuihin. Kävimme viime viikolla siskoni kanssa Lancômen aamutilaisuudessa tutustumassa kesän uusiin meikkijuttuihin. Harvoin saamme siskon kanssa aikatauluja yhteen ja nytkin oli hänen pikkumiehensä mukana jaloissa pyörimässä. Kahdestaan on helpompi osallistua tämänkaltaisiin juttuihin, koska aina toinen voi viihdyttää pikkumiestä ja toinen keskittyä olennaiseen. Postauksen kaikki kuvat ovat siskon ottamia, sillä välin kun minä leikin piilosta herran kanssa.

Tein postauksen tästä tilaisuudesta siitä syystä, että olen varmaan löytänyt sieltä uuden luottomeikkivoiteeni kesää varten! Sain tilaisuudessa kokeilla nimittäin uutta Lancômen Miracle Air De Tint -meikkivoidetta, joka on uusi kevyempi versio Miracle Teint -klassikosta. Täydellinen kesämeikkivoide super kevyen koostumuksensa vuoksi ja antaa juuri sopivan peittävyyden, jättäen ihon kuitenkin luonnolliseksi. Näissä kuvissa meikki on tehty pelkästään näillä Lancômen tuotteilla. Tämän kesän meikkitrendinä Lancômella toimii Effortlessly Chic. Tarkoittaen sitä, että iho ja meikki pidetään luonnollisena, mutta kuitenkin viimeisteltynä. Sopii omaan kauneusideologiaani kuin nenä päähän.

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

Tilaisuuden kruunasi huikeat Lancôme kakut! Wau, miten taitavia jotkut ihmiset osaavatkaan olla. Itse olen maailman kehnoin leipuri.

Toinen tuote, joka jäi tilaisuudesta mieleen oli uusi Lip Lover -huulikiilto. Kauniitä kesäsävyjä, eikä kiilto jätä sellaista ällötahmeaa pintaa huuliin. Juuri sitä sellaista pintaa, josta varsinkin poikaystävät pitävät erityisen paljon ;) Tämä huulikiilto otetaan varmasti myös kotona paremmin vastaan.

Aah kesä tule jo. Sinua odotetaan kovin.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*