CATEGORIES
21.3.2014

Living Room Changes

Lifestyle

Maanantaina saimme vihdoin yhden asian hoidettua, mitä tulee kodin uudistukseen, nimittäin olohuoneen seinien maalauksen! Seinät olivat ennen luonnonvalkoiset/beiget ja alkoivat vuosien jälkeen näyttämään vaan kellastuneilta. Päätimmekin laittaa kirkasta valkoista pinnoille ja vetää yhden seinän tehovärillä. Tehovärinä toimi siniharmaa. Nyt koti on saanut uutta raikkautta ja sisustusvimma on iskenyt myös sen myötä kovaa.

Maanantaina saimme vihdoin yhden asian hoidettua, mitä tulee kodin uudistukseen, nimittäin olohuoneen seinien maalauksen! Seinät olivat ennen luonnonvalkoiset/beiget ja alkoivat vuosien jälkeen näyttämään vaan kellastuneilta. Päätimmekin laittaa kirkasta valkoista pinnoille ja vetää yhden seinän tehovärillä. Tehovärinä toimi siniharmaa. Nyt koti on saanut uutta raikkautta ja sisustusvimma on iskenyt myös sen myötä kovaa. Olohuoneen värimaailma koostuu kirkkaan valkoisesta, harmaasta, siniharmaasta, hopeasta ja mustasta. Uutta kodissa on TV-taso ja hylly Ikeasta sekä Pentikin pöytälamput. Tuohon TV:n yläpuolelle olevalle tasolle on tarkoituksena teettää vielä paljon mustavalkoisia kuvia.

Hyvä fiilis aloittaa viikonloppu, kun kotiasioita on vihdoin saatu eteenpäin. Kaksi vuotta sitten taisin ekan kerran puhua näiden seinien maalaamisesta :D

Vanhan olohuoneen kuvia pääse katsomaan tästä postauksesta.

Tarkoitus olisi nyt lähteä kuvaamaan siskon kanssa, mutta taivaalta sataa taas jotain pakkasjätettä. Jonkin sortin asukuvia on kuitenkin luvassa viikonlopuksi. Katsotaan mitä keksitään.

Ihanaa perjantaita kaikille!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*