CATEGORIES
25.4.2018

PYLLYT PURISTUKSESSA

Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö: Zeropoint
Kirjoitin viime viikolla Zeropoint kompressiovaatteiden hyödyistä mm. lentomatkoilla turvotuksen, aineenvaihdunnan sekä verenkierron kannalta, mutta nyt oli aika testata kompressiovaatteita myös tositoimissa! Me saimme nimittäin mahdollisuuden emännöidä Julian kanssa omannäköinen treeniaamu yhdessä Zeropointin kanssa ja tiesimme heti, että treenin pitäisi olla pyllypainotteinen. Kunnon jalkarääkki kehiin niin saataisiin testattua kompressiovaatteiden sekä -sukkien hyöty sellaisen treenin jälkeen, joka varmasti tuntuu. Kukapa muu näitä treenejä vetämään kuin ikioma pyllymaisterini Netta Suikkanen.

Mukaan treeneihin kutsuttiin Yes Girlsit Kriselda sekä Petra, Elisa, Sara, Sabina ja Didem!
Ennen treenejä jaettiin kaikille mimmeille Zeropointin treenisetit ja aika hauskoja ensireaktioita sieltä tulikin. Kompressiovaatteet ovat nimittäin tarkoituksellisesti todella tiukkoja (jotta niistä olisi myös hyötyä), niin muutama tuskainen ilme tytöiltä tulikin niitä ekaa kertaa päälle kiskoessa. Sitten kun kamat ovat päällä, niin ne yhtäkkiä alkavatkin tuntua jotenkin äärimmäisen hyvältä. Ihan kuin toinen iho. Älä siis sinäkään sätkähdä jos vaatteet tuntuvat aluksi piukoilta. Se on tarkoituskin! Omat vaatteet ovat kokoa S, mutta housut olisivat ehkä jopa voineet hieman pienemmät paremman puristuksen vuoksi.

Kompressiovaatteiden tarkoituksena on edistää lihasten neste- sekä verenkiertoa puristuksella ja tämä auttaa treenaajaa palautumaan treeneistä nopeammin sekä antaa vähän ekstra poweria ja voimaa kehoon myös itse treenin aikana. Itse ainakin huomasin mm. sen, että kyykkyhypyissä oli jotenkin paremmin puhtia kun aiemmin. Jalat tuntuivat vaan vähän kevyemmiltä! Julia on aika kova juoksija ja hän sanoi, että myös juostessa askel on kompressiovaatteiden- sekä sukkien kanssa vähän kevyemmän tuntuista. Pitää testaa itsekin, koska en tosiaan ole mikään maailman innokkain juoksija.
Kovan pyllytreenin jälkeen (kiitos Netta Suikkanen!!) oli aika palautua pyllyrääkistä ja siirryimme Löylyn saunatiloihin saunomaan sekä uimaan. Pieni pulahdus kylmässä vedessä edesauttaa vielä entisestään palautumista, joten ajateltiin sen olevan kiva lisä meidän treeniaamuun. Todella hyvin kaikki mimmit kävivätkin vedessä! Itse rakastan normaalisti saunomisen jälkeistä meridippailua, mutta tällä kertaa keskityin kuvien ottamiseen sen verran tunnollisesti, että ehdin syväjäätyä ihan ilmankin meressä käymistä. Onneksi löylyt pelastivat.

Ihanan saunasession jälkeen koko porukka tuoksui Urtekamin ihanilta laventeli tuotteilta ja olo oli kyllä niin raukea. Siihen päälle vielä Löylyn lohikeitto niin kyllä mieli ja keho lepäsivät. Niin hyvä fiilis tuli! Tytöt sanoivatkin, että tuli ihan viikonloppufiilis, kun oli niin rentoutunut olo. Ihan parasta! Tätä tältä aamulta haettiinkin.

Kiitos siis vielä Zeropoint ja kaikki tytöt tämän aamun mahdollistamisesta! Oli ihan super aamu teidän kanssa. ♥

ALEKOODI

Tutustu tarkemmin Zeropoint kompressiovaatteisiin zpcompression.com sivuilla! Koodilla zpkira saat koko valikoimasta -20% alennuksen. Alennus voimassa  30.6.2018 asti.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*