CATEGORIES
28.3.2014

SHOPPING DAY AT KAARI – ARVONTA

Lifestyle

Minulla on suuri ilo järjestää Teille huikea shoppauspäivä -arvonta! Nimittäin 3 lukijaani voi nyt voittaa ostoskierroksen kanssani Kannelmäen Kauppakeskus Kaaressa! Voittajat saavat itse valita haluamansa kesälookin PÄÄSTÄ VARPAISIIN kauppakeskus Kaaren useista huippu liikkeistä. Minä olen mukana antamassa omia tyylivinkkejä ja ehdotuksia eri asukokonaisuuksiin. Kuvailen myös shoppauspäivien menoja blogiini ja kaikkien voittajien valitut kesälookit.

*Yhteistyössä Kauppakeskus Kaaren kanssa

Minulla on suuri ilo järjestää Teille huikea shoppauspäivä -arvonta! Nimittäin 3 lukijaani voi nyt voittaa ostoskierroksen kanssani Kannelmäen Kauppakeskus Kaaressa!

Voittajat saavat itse valita haluamansa kesälookin PÄÄSTÄ VARPAISIIN Kauppakeskus Kaaren useista huippu liikkeistä. Minä olen mukana antamassa omia tyylivinkkejä ja ehdotuksia eri asukokonaisuuksiin. Kuvailen myös shoppauspäivien menoja blogiini ja kaikkien voittajien valitut kesälookit.

Osallistumaan pääset jättämällä sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommenttiboksiin. Osallistumisaikaa on ensi viikon perjantaihin 4.4.2014 asti. Voittajat julkaistaan blogissa 5.4.2014 lauantaina. Voittajien kanssa sovitaan henkilökohtaisesti päivät, milloin shoppauspäivät toteutetaan.

Mielestäni tämä on aivan mieletön arvonta ja extra bonuksena pääsen vielä tapaamaan muutaman lukijani oikein ajan kanssa!

Osallistu ja voita upea kesälookki päästä varpaisiin, sponsored by Kaari.

Photos: Kaari.com & Kira Kosonen

Yhteistyössä mukana ovat Esprit, BikBok, H&M, Cubus, Carlings, Vila, Lindex, Glitter, Ninja, Bijou Brigitte, Ur&Penn sekä Aleksi 13.

Kuten monet ovat teksteistäni ehkä huomanneet, on Kannelmäen Prisma ollut vakiokauppani jo useammat vuodet. Nyt Prisman ympärille rakennettiin Kaari, josta on nopeasti muodostunut oma tukikohtani viikottaisille ostoksille. Pääsen tänne autolla alle viidessä minuutissa ja ilmaisen viiden tunnin parkin lisäksi kauppakeskuksessa on kaikki tarvitsemani palvelut, kuten hyvinvointiliikkeet ja apteekki. Tämä kakkoskerroksen muotipuoli on vaikuttanut myös todella paljon siihen paljon minua esimerkiksi näkee Helsingin keskustassa. Kaari on jopa ehkä vähän liian lähellä tämän osalta. Joka tapauksessa minulla on ilo tehdä Kaaren kanssa nyt yhteistyötä. Naapureita tässä kuitenkin ollaan.

Arpaonnea teille kaikille!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*