CATEGORIES
7.4.2014

Nails – Lebua Spa

Lifestyle

Haluan näyttää huolitellulta ja siistiltä, mutta en rehellisesti halua/jaksa nähdä niin paljoa vaivaa aina kaikkiin ykistyiskohtiin. Kynnet ovat aina olleet pieni heikkouteni, mitä tulee naiselliseen puoleeni. Tässä kohtaa se pieni poikatyttö nostaa juuri päätään. Ihastelen usein kauniita värikkäitä kynsilakkoja, mutta useimmiten kynsia koristaa pelkästään läpinäkyvä päällyslakka.

Haluan näyttää huolitellulta ja siistiltä, mutta en rehellisesti halua/jaksa nähdä niin paljoa vaivaa aina kaikkiin yksityiskohtiin. Kynnet ovat aina olleet pieni heikkouteni, mitä tulee naiselliseen puoleeni. Tässä kohtaa se pieni poikatyttö nostaa juuri päätään. Ihastelen usein kauniita värikkäitä kynsilakkoja, mutta useimmiten kynsia koristaa pelkästään läpinäkyvä päällyslakka. Yleensä laitan kynnet kuntoon vaan erikoistilaisuuksia varten.

Ystäväni Kristiina tekee geelilakkauksia kynsiin ja varpaisiin ja minun piti käydä testaamassa tämä lakkaustekniikka jo ennen Miami-Curacao reissuamme, mutta aikataulut eivät meneet silloin ihan yhteen. Geelilakkausten tulisi kestää kynsissä n. 2-3 viikkoa. Kävin tosiaan kokeilemassa geelilakkausta noin kaksi viikkoa sitten ja edelleen kynnet ovat samannäkoiset kun lähdin hoitolasta. Ihan loistava keino helpottaa sitä loma-aikaa, joka minullakin oli alkuperäisenä tarkoituksena.

Helppouden ja ajansäästön lisäksi halusin geelilakkauksen suojelemaan omaa kynttäni. Olen jo jonkin aikaa kärsinyt liuskottuneista kynsistä, eli ne ovat super pehmeät ja halkeilevat helposti päistä. Epäilen tämän johtuvan tietyistä pesuaineista, koska en usko ruokavaliolla olevan osuutta asiaan. Geelilakkaus suojelee kuitenkin omaa kynttä ja antaa sen vahvistua rauhassa.

Väriksi valitsin tällä kertaa kauniin hempeän SO SO Sofian.

Nyt on ollut niin paljon reissuja, juhlia, snm. kissanristiäisiä, että valmiit kauniit kynnet ja varpaat ovat kyllä helpottaneet mukavasti elämää. Aion varmasti hyödyntää Kristiinaa vähän enemmän tässä kesällä ja varsinkin ennen lomamatkoja.

Lebua Span kevättarjoushinnastoa:

-Kestolakkaus kynsiin 40€ (norm.50€)

-Kestolakkaus varpaisiin 45€ (norm.55€)

-Kestolakkaus kynnet & varpaat yhteishintaan 70€

Aikaa lakkauksiin menee noin 1-1,5h ja lakkausten yhteydessä kynnet sekä kynsinauhat huolletaan.

Jos haluat itsekkin helpoittaa kauneusrutiinejasi, niin ajan pystyt varamaan soittamalla suoraan Kristiinalle 0458496077 tai netin kautta tästä.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*