CATEGORIES
7.4.2014

Saturday Brunch

Lifestyle

Lauantaina ystäväpariskuntamme tuli meille brunssille. Tarkoituksena oli juhlia heidän tulevaa maailmanympärysmatkaansa. Kyllä vain, he ovat molemmat ottaneet töistänsä opintovapaata ja aikoivat suorittaa jäljelle jääneitä opintoja reissun päältä etänä. Ihan mahtava idea. Matka on tosin vaatinut paljon järjestelyitä ja säästämistä, koska ei sinne maailmalle lähdetä vuodeksi tuosta vaan.

Lauantaina ystäväpariskuntamme tuli meille brunssille. Tarkoituksena oli juhlia heidän tulevaa maailmanympärysmatkaansa. Kyllä vain, he ovat molemmat ottaneet töistänsä opintovapaata ja aikoivat suorittaa jäljelle jääneitä opintoja reissun päältä etänä. Ihan mahtava idea. Matka on tosin vaatinut paljon järjestelyitä ja säästämistä, koska ei sinne maailmalle lähdetä vuodeksi tuosta vaan. He kuitenkin tekivät päätöksensä ja ovat tehneet ahkerasti töitä sen eteen. Super inspiroivaa! Aina voi unelmoida, mutta kyllä niitä unelmia saa myös todeksi, kunhan vaan tekee asialle jotain.

Maailmanympärysmatkan kunniaksi brunssimme koostuikin vähän eri mantereiden elementeistä! Vähän sekoitus kaikkea. Ystävämme toivat mukanaan vähän guocamolea, feta-salaattia, uunituoretta siemenleipää ja itse tehtyä omppumehua! Me taas puolestamme teimme marokkolaista harissa-kanaa, quesadilloja, mango-smoothiet ja marja-jugurttijälkkärit. Nyyttärihengellä on aina kiva järjestää brunsseja, jotta tietynlainen rentous säilyy.

Varsin rentouttava ja ihana tapa aloittaa viikonlopun vietto! Onko mitään parempaa, kuin istua alas ystävien kanssa ja syödä hyvää ruokaa? Ei ole. Ainakaan viikonloppuisin.

Good food and good laughs = Happiness

P.S Muistan kun sain nuo Villeroy & Bochin hopea-aterimet edesmenneiltä isovanhemmiltani ylioppilaslahjaksi... ajattelin silloin, että onpa kiva saada jotain haarukoita ja veitsiä 18-vuotiaana. Hah, miten paljon noita nyt arvostaakaan! Selvä aikuistumisen merkki. Myös lämmin kaipuu ja ikävä iskee aina kun nämä kaivaa esille.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*